Keukendeurtjes spuiten - Keuken Kampioen
Keukendeurtjes spuiten
Keukendeurtjes spuiten

Keukendeurtjes spuiten

Keukendeurtjes spuiten heeft als voordeel dat je niet je hele keuken hoeft te vernieuwen om toch een totaal andere look te creëren. Misschien zijn jouw keukendeurtjes nog goed, maar erger je je aan de kleur of past de kleur niet meer bij de inrichting. Dit kan veel tijd en geld gaan kosten. Daarom is het minstens zo verstandig om deze te vervangen bij een nieuwe keuken. Bij Keuken Kampioen worden keukendeurtjes in eigen fabriek gespoten. Lees hier meer over op deze pagina.

Professionaliteit

Het spuiten van jouw keukendeurtjes gebeurt op professionele wijze in onze eigen fabriek in Duitsland. Hier worden alle keukendeurtjes op maat gemaakt, passend bij jouw smaak, wensen en tegen de beste prijs. Je keuken kan daardoor in elke maat en naar ieders wens geleverd worden. Doordat het in onze eigen fabriek gespoten wordt door professionele vakmannen, kan Keuken Kampioen ook kwaliteit garanderen.

Kwaliteit

Alles wat uit onze eigen fabriek geleverd wordt, is zorgvuldig door professionele vakmannen gemaakt. Door het productieproces in eigen hand te houden, kan de kwaliteit tijdens het hele proces bewaakt worden. Keuken Kampioen heeft van ontwerp tot montage het hele proces in eigen hand en geen keuken verlaat onze fabriek totdat deze voldoet aan onze strikte eisen. Zo ontstaat er geen kleurverschil tussen de verschillende elementen en krijgt het oppervlak één mooie kleur die je hebt uitgezocht. Daarnaast zorgt een laklaag voor extra bescherming van de kastdeurtjes en een nieuwe look. Je krijgt op deze manier weer een frisse keuken die jarenlang meegaat.

Waarom Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen ben je dankzij de hoge professionaliteit verzekerd van hoge kwaliteit. Je betaalt daarnaast altijd een goede prijs en wij bieden een enorme keuze aan mogelijkheden om aan al jouw wensen te kunnen voldoen. Heb je nog vragen over het spuiten van keukenkastdeurtjes dan staan onze adviseurs altijd voor je klaar om elke vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2019 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp
  • Stuur mij een keukenmagazine
Terug
Sluiten