Keukendeurtjes vervangen
Keukendeurtjes vervangen

Keukendeurtjes vervangen

Keukendeurtjes vervangen is een service van Keuken Kampioen waarmee je veel geld kunt besparen. Misschien is jouw keuken nog goed, maar wil je graag een andere uitstraling of werken jouw keukenkastjes niet meer naar behoren.

Met de service van Keuken Kampioen kun je ervoor kiezen om alleen jouw keukendeurtjes te laten vervangen. Je kunt hierdoor jouw keukenkastjes laten maken of kiezen voor een hele nieuwe uitstraling van jouw keuken! De keukenadviseurs van Keuken Kampioen informeren je graag hierover. Laat je inspireren!

Keukendeurtje werkt niet naar behoren

Heb je een nieuwe keuken aangeschaft en werken de keukenkastjes niet meer naar behoren? Bij Keuken Kampioen heb je een garantie van 5 jaar op jouw keukenmeubelen. Is deze termijn verstreken? Geen probleem, want ook dan kun je een beroep doen op onze servicedienst. Keuken Kampioen is kampioen in service en wij willen je dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Alles in eigen hand, dat is de filosofie van Keuken Kampioen.

Een compleet nieuwe keuken of toch niet?

Is jouw smaak verandert of wil je graag iets nieuws en verfrissend in jouw keuken? Je kunt dan ervoor kiezen om alleen jouw keukendeurtjes te vervangen. Bij Keuken Kampioen kunnen keukendeurtjes op maat gemaakt worden in veel verschillende stijlen. Beeldt je bijvoorbeeld eens in dat je een keuken hebt met oude houten kastdeurtjes en een betonnen werkblad. Plaats hier, in plaats van houten kastdeurtjes, witte hoogglanzende kastdeurtjes in en jouw keuken krijgt ineens een hele strakke uitstraling. De keukendeurtjes in een keuken bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling waardoor je niet een hele nieuwe keuken aan hoeft te schaffen om toch een compleet andere uitstraling te creëren. Daarnaast bespaar je heel veel geld.

Contact met Keuken Kampioen, wij helpen je graag!

Heb je een keukendeurtje dat kapot is of wil je de keukendeurtjes laten vervangen? Neem dan contact op met ons klantenservice team. Wij zijn bereikbaar via ons servicenummer: 0416-539 325 (NL) of 0032-14562478 (BE) (Ma t/m do tussen 8:30 en 17:30 en vrijdag tussen 8:30 en 17:00).

Plan een afspraak

Advies nodig voor je nieuwe keuken?

Wij helpen graag!

  • Afspraak in de showroom of bij je thuis
  • Persoonlijk en uitgebreid advies op maat
Ontwerp jouw keuken in 3D

Ontwerp jouw nieuwe keuken in 3D

Ontwerp heel eenvoudig jouw ideale keuken.

  • Ontwerp zelf
  • Kies jouw eigen indeling
  • Bewaar je ontwerp
Terug
Sluiten