Retro keukens

Retro keuken

Waan je in het verleden met een retro keuken. Een retro keuken heeft een ouderwetse look, waardoor je het gevoel hebt terug in de tijd te gaan. Al bij binnenkomst voel je de nostalgie en geniet je van een warme sfeer. Benieuwd naar de mogelijkheden met een retro keuken? Keuken Kampioen zet het voor je op een rijtje.

  • Keukens worden op maat geleverd?
  • Verkrijgbaar in elke opstelling?
  • Professionele montage?

De sfeer van een retro keuken

De retro keuken staat ook wel bekend als de oud-hollandse keuken. Kenmerkend zijn de warme kleuren, ouderwets ogende apparatuur en vrolijke printjes. Met een retro keuken stap je vrijwel letterlijk terug in de tijd. De vintage uitstraling zorgt voor veel sfeer en heeft een tijdloze uitstraling. Hierdoor geniet je van een heerlijk nostalgisch en warm gevoel tijdens het koken of tafelen.

Retro onderdelen in de keuken

Een nostalgisch gevoel hebben zonder de gehele keuken retro te maken? Het kan! Kies voor retro onderdelen in de keuken en geniet van alle voordelen zonder dat het te vintage wordt. Ga bijvoorbeeld voor retro keukenkasten voor een oud-hollande sfeer, of geef je tegels een vintage look en geniet van een subtiele retro uitstraling. Ook voor de mooiste retro accessoires ben je bij Keuken Kampioen aan het juiste adres. Met retro accessoires benadruk je de nostalgische sfeer, maar blijft de ruimte stijlvol. Kijk bijvoorbeeld eens naar een retro koelkast of vrieskast.

Kom langs bij Keuken Kampioen!

Op zoek naar jouw ideale retro keuken? Kom langs bij Keuken Kampioen en laat je inspireren. Maak een afspraak met één van onze adviseurs. We ontvangen je graag in één van onze winkels om samen jouw retro keuken samen te stellen.

Terug
Sluiten