Keukentrend Brede keukenlades
Keukentrend - brede keukenlades

Lekker strak: brede keukenlades

Brede keukenlades geven jouw keuken een strakke uitstraling. Dit is een van de voordelen die je creëert met een brede keukenlade. Steeds vaker komen deze formaten van lades terug in een keuken en dat is niet voor niets. Deze nieuwe keukentrend biedt vele mogelijkheden en zorgt ervoor dat jouw keuken een nog strakkere afwerking en uitstraling krijgt. Lees verder om alles te weten te komen over deze nieuwe keukentrend.

Een brede keukenlade past altijd

Of je nu een kleine of grote keukenruimte hebt, een strakke stijl of bijvoorbeeld een landelijke stijl: een brede keukenlade kan altijd geïntegreerd worden in iedere keuken. Het enige waar je over na hoeft te denken is of je het mooi vindt. Stel je eens voor dat je een mooie landelijke keukenstijl wilt, maar met een strak tintje. Kies dan bijvoorbeeld voor brede keukenlades onder het fornuis. Met de kleuren en vormen van de keukenkastfrontjes kunt u, ook met brede keukenlades, iedere stijl creëren.

Rust en eenheid in de keuken

Door de breedtes van de keukenlades worden eigenlijk twee keukenkasten geïntegreerd in een groter geheel. Dit zorgt voor een strakkere uitstraling waardoor jouw keuken meer rust uitstraalt. In de keuken zijn minder openingen zichtbaar en ook de lijnen worden hierdoor verminderd. Kies hier mooie natuurlijke kleuren bij voor nog meer rust of juist een mooie glans om de keuken nog strakker te laten ogen.

Het praktische van een brede keukenlade

Een brede keukenlade is efficiënter dan een keukenkast. Bij keukenkasten kun je vaak niet bij de producten achter in de kast. Met een keukenla heb je wel de mogelijkheid om ook producten achter in de la te zetten waar je goed bij kunt komen. Zo heb je meer ruimte om al jouw producten en servies op te bergen. Heel praktisch dus.

Bestel ons magazine voor meer inspiratie

Wil je meer inspiratie opdoen over praktische, brede keukenlades die jouw keuken een strakkere uitstraling geven? Bestel dan hier ons gratis keukenmagazine vol met handige tips, leuke ideeën en veel voorbeeldkeukens.

Terug
Sluiten