Keukentrend voorraadpotten
Toon variatie met opgevulde trendy voorraadpotten

Keukentrend: maak gebruik van voorraadpotten

Voorraadpotten zijn in de eerste plaats zeer functioneel. Noten, kruiden, pasta, rijst, koekjes en veel andere levensmiddelen berg je eenvoudig op in een voorraadpot. Op deze manier blijven etenswaren afgesloten van lucht en daardoor langer houdbaar. Voorraadpotten zijn niet alleen erg praktisch, maar kunnen ook een sfeervolle toevoeging aan jouw keukeninterieur zijn. Door te kiezen voor een mooie voorraadpot die past bij jouw keukenstijl, krijgt deze een rol als decoratie-item. Keuken Kampioen vertelt je meer over deze nieuwe keukentrend!

Meer dan alleen functioneel

Voorraadpotten zijn onmisbaar in de keuken. Ze zijn handig om levensmiddelen in op te bergen en zo meer overzicht te creëren in bijvoorbeeld een open wandkast of keukenlade. Daarnaast kunnen voorraadpotten erg mooi als decoratie zijn. Plaats bijvoorbeeld meerdere transparante potten met verschillende inhoud op een rijtje: sfeervol én overzichtelijk. Ook kun je verschillende groottes en vormen afwisselen voor een speels effect. Een opvallende kleur of bijzondere print zorgen eveneens voor het decoratieve aspect van de functionele voorraadpot.

Kies de best passende voorraadpot bij jouw keukenstijl

Voorraadpotten zijn er in alle soorten en maten. Heb je een moderne keuken? Dan is een wit of transparant exemplaar in een vierkant design een goede keuze. Bij een industriële of landelijke keuken kun je gaan voor zwarte, robuuste voorraadpotten met een houten deksel. Afhankelijk van jouw keukenstijl kun je gaan voor een vierkant, ovaal, rond of zelfs flesvormig design. Durf er bovendien op los te combineren met verschillende kleuren, formaten en vormen voor een speelse uitstraling.

Ideeën voor inhoud

Voorraadpotten lenen zich uitstekend voor heel veel levensmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan jouw verzameling pasta’s of bakingrediënten zoals meel, noten of suiker. Ook verschillende oliën giet je eenvoudig over in een voorraadpot. Of wat dacht je van een kruidentuintje in jouw keuken? Het enige wat je nodig hebt zijn een aantal mooie voorraadpotten, aarde en jouw favoriete tuinkruiden. Bovendien geniet je altijd van mooi groen in de keuken!

Bestel ons gratis magazine

Wil je graag meer inspiratie opdoen over voorraadpotten? Vraag dan geheel gratis ons Keuken Kampioen magazine aan. Hierin lees je meer over de nieuwste trends op keukengebied, handige tips en ervaringen van onze klanten.

Terug
Sluiten