Keuken Kampioen - Keukenontwerp wijzigen
Keukenontwerp wijzigen
Keukenontwerp wijzigen bij Keuken Kampioen

Keukenontwerp wijzigen

Toch nog iets aanpassen?

Een nieuwe keuken kopen is best spannend. En misschien bedenkt u zich later toch nog over kleine dingen. Gelukkig hoeft u bij Keuken Kampioen niet bang te zijn dat u een verkeerde keuze maakt.  Tot één dag voor het inmeten kunt u namelijk nog van alles aanpassen aan uw keuken. 

Wat kunt u aanpassen?

Na aankoop kunt u nog vrijwel alles aan uw keuken wijzigen.

Staat de kleur toch niet zo mooi bij die pas geverfde wand? Of worden u en uw partner het toch niet eens over de plek van de opbergkast, het merk van de combimagnetron of die strakke greepjes?

Tot één dag voor het inmeten kunt u nog een definitieve knoop doorhakken. Erg handig wanneer u pas maanden na aankoop de keuken laat plaatsen, bijvoorbeeld in uw nieuwbouwwoning. 

Tot één dag voor inmeten

Wanneer u een nieuwe keuken koopt, staat er een hoop te gebeuren.

Eén onderdeel van dit hele proces is het laten inmeten van de keuken. Na aankoop bespreekt u direct met uw keukenadviseur wanneer u de keuken wilt laten inmeten. Deze datum kan ook een aantal maanden vooruit liggen, bijvoorbeeld wanneer ubent verhuisd. Dit biedt u nog alle tijd om goed na te denken over de gemaakte keuzes.

Hoe geef ik aanpassingen door?

Het doorgeven van wijzigingen is eenvoudig. Neem telefonisch contact op met uw Keuken Kampioen-adviseur. Hij of zij voert alle wijzigingen door in uw bestelling. Daarna ontvangt u per mail een overzicht van de aanpassingen. Zo weet u zeker dat alles klopt.

Terug
Sluiten