Keukenontwerp in 3D

3D keuken ontwerpen

Een nieuwe keuken speelt al even in jouw hoofd. Een andere look, een complete verbouwing of een keuken voor in jouw nieuwe huis. Je heeft wellicht al een beeld hoe deze nieuwe keuken eruit moet gaan zien?

Maak uw eigen 3d keukenontwerp

Hoe ontwerp ik mijn nieuwe keuken?

 1. Start het 3D ontwerpen
  Voor het starten van 3D ontwerpen hebben wij enkele gegevens nodig
 2. Stel jouw eigen keuken samen
  Kies jouw stijl, kleuren, indeling en gewenste apparatuur en ontwerp jouw eigen keuken
 3. Download jouw 3D ontwerp
  Het 3D ontwerp van jouw keuken kun jij downloaden voor een totaaloverzicht vanuit verschillende perspectieven

Onze adviseurs kunnen jou verder helpen met tips en trucs om jouw keuken helemaal kloppend te maken en wellicht nog met wat handigheidjes waar je niet aan gedacht heeft.

 • Snel en simpel: Direct aan de slag
 • Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling
 • Het ontwerp bewaren en printen

Ontwerp jouw nieuwe keuken in 3D

Van wie wordt het ontwerp?
Stuur een bevestiging naar:
.*

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vindt u hier. Als u verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat u ons beleid heeft gelezen.

Al vele klanten gingen jou voor

Een nieuwe keuken speelt al even in jouw hoofd. Een andere look, een complete verbouwing of een keuken voor in jouw nieuwe huis. Jij hebt wellicht al een beeld hoe deze nieuwe keuken eruit moet gaan zien? Met onze 3D-keukenontwerper kunt jij jouw ideeën visualiseren. Jouw stijl, jouw inrichting, jouw opstelling.

Voor alle mensen die op zoek zijn naar dat kleine beetje extra inspiratie, biedt Keuken Kampioen de 3D-keukenontwerper! Met behulp van deze tool ben je in staat om al jouw wensen en ideeën om te zetten tot een professioneel 3D ontwerp.

Eenvoud

Wij hebben deze tool gemaakt voor iedereen, dus jij hebt geen ervaring met ontwerpen nodig! Jij hoeft niets te downloaden of te installeren maar kunt direct aan de slag!

Delen

En als je klaar bent met ontwerpen, kun je het ontwerp delen met jouw vrienden en/of onze adviseurs. Onze adviseurs staan voor jou klaar en kunnen jou tips geven om jouw keuken nog mooier te maken. Maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

 

3D keukens voorbeelden

Deze keukens hebben onze adviseurs in 3D ontworpen. Ter inspiratie of als startpunt voor jouw nieuwe keuken.