Keukenvooriedereen
Een keuken voor iedereen

Een keuken voor iedereen!

Een keuken voor iedereen!

Met ruim 25 jaar ervaring en 300.000 tevreden klanten weten wij wat de keukensmaak van Nederland is. Zo hebben we ook een keuken voor jou!

Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen zijn we inmiddels ruim 25 jaar aan ervaring rijker. Zo weten we dat veel mensen kiezen voor een strakke keuken, maar lang niet iedereen. Ieder zijn eigen smaak, ieder zijn eigen keuken.

Onze adviseurs helpen jou graag aan jouw (droom)keuken. Van kleur, materiaal en opstelling tot apparatuur. Een keuken die past binnen de ruimte, uw budget en een keuken die natuurlijk helemaal naar jouw smaak is!

Ruben van Selm:

"Koken is niet voor mij weggelegd. Het is zeker niet mijn passie en het liefst maak ik gerechten die binnen een kwartier op tafel staan. Als ik kook wil ik dan ook van alle gemakken voorzien zijn. Vandaar dat ik bij deze Duitse keuken uitkwam, met alles wat ik nodig heb, maar niet meer dan dat. Een extra voordeel van mijn nieuwe keuken is dat hij er wel erg strak uitziet in mijn woning."

Familie Pinas:

"Met een gezin van zeven kinderen is het altijd feest bij ons in huis. Samen eten en alles delen, zo zijn we zelf ook opgevoed. Het kan iedere dag een feestje zijn als je dat er ook zelf naar maakt. Samen eten is voor ons heel belangrijk. Een grote tafel waar iedereen zijn eigen plekje heeft. En een ruime keuken waarin ik alle gerechten klaar maak."

Familie Knollenburg:

"Voor mij is het belangrijk dat mijn kinderen kind kunnen zijn. Daarom heb ik gekozen voor een keuken die tegen een stootje en een krasje kan. De veiligheid moet ook gegarandeerd worden. Zo kunnen ze lekker hun gang gaan, zonder dat ik me zorgen hoef te maken."

Roxy Versluis:

"Ik drink de hele dag door thee. Groene, rooibos, English, minty, zoethout noem het maar op. Gewoon genieten en tot rust komen. Op advies van Keuken Kampioen kwam ik uit bij een kokend water kraan, zo kan ik op ieder moment van de dag een kop verse thee pakken."

Familie Benjamins:

"Ons gezin is niet heel groot, maar in de ochtenden is het vaak chaotisch. Allebei naar het werk, de kinderen naar school en de hond nog uitlaten. Een keuken met ruimte was onze wens. Vandaar dat we voor een eilandkeuken hebben gekozen. Ik maak het ontbijt en de kinderen ontbijten aan de bar, zo zijn we toch gezellig samen."

Sasha de Vos:

"In het weekend sta ik uren in de keuken. Nieuwe recepten uitproberen of oude vertrouwde familierecepten klaarmaken. Samen tafelen met vrienden en familie, gewoon genieten. Ik koos voor een eilandkeuken met een groot werkoppervlak, dan kan ik alles lekker uitstallen."

Showroom

Al onze keukens staan op de collectiepagina, maar ze ‘uitproberen’ kan in onze showroom. Hier kan u materialen voelen, vergelijken en bekijken. Met een daarbij passend advies van onze adviseurs. Bekijk hier welke showroom bij u in de buurt zit.

Eigen fabriek

Al onze keukens maken we zelf in onze eigen fabriek, daarom kunnen wij ten alle tijden kwaliteit garanderen. We ontwerpen, produceren en monteren onze Steinhaus keukens in eigen huis. Door alles zelf in de hand te houden kunnen we snel leveren en lopen we voor op keukeninnovaties. Vrijheid, flexibiliteit en kwaliteit kenmerken onze Steinhaus fabriek. Kwaliteit staat bij ons nooit ter discussie, daarom geven we standaard vijf jaar lang fabrieksgarantie.

Kampioen tevreden klanten

Wij staan voor u klaar in onze showroom, maar ook daarbuiten. Van onze medewerkers in onze fabriek tot aan onze monteurs. We werken samen om ervoor te zorgen dat u zich helemaal thuisvoelt in uw nieuwe keuken. Onze klanten geven ons daarom ook een 9 op Trustpilot, bekijk hier alle reviews.

Apparatuur tegen de laagste internetprijs

Met de juiste apparatuur maakt u uw keuken helemaal af. In ons assortiment zit A-Merk apparatuur van merken zoals Whirlpool, Bauknecht en Siemens. Samen met onze adviseurs kiest u het apparaat dat past bij uw wensenlijst. Daarna kijken jullie samen online voor de laagste prijs, die komt op uw offerte. Zo bent u altijd verzekerd van de laagste internetprijs!

Zelf aan de slag?

Een nieuwe keuken speelt al even in jouw hoofd. Een modernere look, een aanbouw voor een keuken of een keuken voor in jouw nieuwe huis. Jij hebt wellicht al een beeld hoe deze nieuwe keuken eruit moet gaan zien? Maar het liefst wil je eerst zelf wat meer te weten komen over de mogelijkheden. Wij snappen dat en bieden jou volop mogelijkheden. 

Spelen met de ruimte
Eerst aan de slag met de ruimte? Je kunt de ruimte waar jouw nieuwe keuken komt eenvoudig intekenen en spelen met keukenkasten en apparatuur in de 3D ontwerptool.

Een gratis magazine
Het ideale startpunt voor jouw nieuwe keuken is het gratis magazinewaarin je alles kunt vinden over waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe keuken.

Op uw laptop, tablet of mobiel

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van uw persoonlijke keuken. Kies jouw opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
    Start mijn 3D keukenontwerp
Gratis keukenmagazine
Binnen 3 dagen in huis

Ontvang gratis keukenmagazine

Keuken Kampioen helpt jou op weg met het magazine waarin jij alles kunt vinden over waar u op moet letten bij het kiezen van een nieuwe keuken. 

  • Heel veel voorbeeldkeukens
  • Tips & trucs bij aankoop keuken
    Stuur mij een magazine
Terug
Sluiten