Keuken Kampioen - Werken bij Keuken Kampioen
Werken bij Keuken Kampioen

Werken bij Keuken Kampioen: iets voor jou?

Zet jij alles op alles om elke klant blij te maken? Lees dan snel verder! Een aantal ervaren verkopers vertellen je hier hoe het is om te werken bij Keuken Kampioen.

Werken bij Keuken Kampioen

‘Echt geen dag is hetzelfde’

Sabrina Cointet – Regiomanager Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen ben je samen met het team gedreven om de klant een droomkeuken te verkopen. Als verkoper, vestigingsmanager of één van de andere medewerkers van Keuken Kampioen sta je altijd voor de klant klaar. Het geeft dan ook een kick als een tevreden klant een foto van zijn nieuwe keuken stuurt! Wat zoeken we in jou? Je hebt een passie voor interieur en streeft naar het hoogst haalbare, gecombineerd met een goede dosis humor.

‘Het is een heel leuk en jong bedrijf; heel dynamisch met veel doorgroeimogelijkheden. Er hangt een goede sfeer binnen Keuken Kampioen. Het is veel meer dan alleen maar in de winkel staan; je krijgt er een soort familie bij.’

Ron Broekhof – Vestigingsmanager Keuken Kampioen

‘Het leukste aan mijn baan als verkoper? Dat ik veel contact heb met verschillende mensen. Daarnaast vind ik het ontwerpen en het meedenken met de klant, waarbij ik mijn eigen ideeën voorstel, super leuk aan deze baan.’

Mirthe Peppenster – Verkoper keukens Keuken Kampioen Nijmegen

Als verkoper keukens bij Keuken Kampioen begint de dag natuurlijk met een kopje koffie. Je beantwoordt je mail en pakt administratieve taken op, zoals het afmaken van een keukenontwerp. Zodra er een klant binnenloopt, spring jij als verkoper op en ga je met veel enthousiasme de klant helpen.

Als verkoper keukens pas jij perfect in onze commerciële organisatie, want je vindt het een uitdaging om de targets te halen. Hierbij word je natuurlijk begeleidt, bijvoorbeeld door middel van trainingen. Als jij de nieuwe TOP-verkoper keukens wil worden, staan wij voor jou klaar om dit te bereiken!

Werken bij Keuken Kampioen
Werken bij Keuken Kampioen

‘Je moet gewoon bij Keuken Kampioen komen werken! Je krijgt opleidingen en trainingen, er wordt echt in je geïnvesteerd. Ook kun je binnen Keuken Kampioen je creativiteit kwijt. Wanneer jij je best doet, krijg je er ook wat voor terug.’

Joris Thiebosch – Verkoper keukens Keuken Kampioen Goes

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als verkoper keukens bij Keuken Kampioen? Reageer dan nu op één van de vacatures of stuur ons jouw open sollicitatie.

Terug
Sluiten