Showroomkeukens uitverkoop

Showroomkeukens uitverkoop

Een showroomkeuken biedt de oplossing wanneer jij op zoek bent naar een goedkope keuken met alles erop en eraan. Deze keukens staan opgesteld in onze showrooms en moeten plaats maken voor de nieuwe keukencollectie. Daarom kunnen wij deze showroomkeukens te koop aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

De voordelen van een showroomkeuken

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken, is een showroomkeuken een heel goede optie. Deze keukens hebben in de showroom gestaan en zijn nu in de uitverkoop. Een showroomkeuken biedt  veel voordelen! We hebben ze voor jou hieronder op een rij gezet:

✓ Uitstekende kwaliteit/prijs verhouding

Met de aanschaf van een showroomkeuken koop jij een keuken met een hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Kortingen lopen soms wel op tot wel 70%. Showroomkeukens bieden hierdoor de oplossing voor iedereen met een klein budget. Dankzij de goede kwaliteit kun jij lang van je keuken genieten.

✓ Inclusief keukenapparatuur

Een showroomkeuken is volledig uitgerust, wat betekent dat jij een showroomkeuken aanschaft inclusief alle a-merk apparatuur die jij wellicht gewoonlijk niet zo snel zou aanschaffen. Zo kan het zijn dat er een luxe oven bij zit of een kraan met kokend water functie die jij altijd al wilde hebben. Jij hebt op de apparatuur van onze showroomkeukens altijd 1 jaar garantie.

✓ Aanpassingen zijn mogelijk

Jij kunt een showroomkeuken aanpassen naar eigen wens. Bevalt de keukenapparatuur bijvoorbeeld niet helemaal? Of wil je graag andere keukenfronten? Verschillende aanpassingen zijn mogelijk tegen een eventuele meerprijs. Ook kan de showroomkeuken altijd op maat gemaakt worden door extra kasten of passtukken te bestellen. 
 
Onze keukenadviseurs voorzien jou graag van een professioneel advies in onze winkels. Profiteer dus van de grootste keuken uitverkoop met kortingen tot wel 70% op onze showroomkeukens!

Waar moet je op letten bij aanschaf van een showroomkeuken?

Net zoals bij een aanschaf van een nieuwe keuken, zijn er dingen waar je bij het kopen van een showroomkeuken op moet letten. Hieronder valt bijvoorbeeld de afmeting van de showroomkeuken. Een showroomkeuken is op maat gemaakt voor de showroom waar deze in staat. Meet daarom je eigen keuken goed op, zodat je weet dat de showroomkeuken past.

Opstellingen showroomkeukens

Showroomkeukens zijn er in alle denkbare opstellingen. Zo vind je in de showroom bij Keuken Kampioen showroomkeukens met een keukeneiland. Dit kan overigens niet alleen in grote keukens, ook in wat kleinere keukens past een showroomkeuken met eiland erg goed. Ook een rechte showroomkeuken, een U-keuken showroommodel en hoek showroomkeukens zijn verkrijgbaar bij Keuken Kampioen.

Stijlen showroomkeukens

Welke stijl je ook wil in de keuken, bij Keuken Kampioen slaag je voor vrijwel elke stijl showroomkeuken. Kies je voor de landelijke showroomkeuken, een moderne showroomkeuken of een combinatie van de stijlen? Bij een moderne keuken wordt vaak gebruik gemaakt van hoogglans keukenapparatuur en kastjes. Dit past ook goed bij een design showroomkeuken en een luxe showroomkeuken.

Kleuren showroomkeukens

Showroomkeukens zijn zeker niet alleen standaard. We hebben natuurlijk ook witte showroomkeukens, deze zijn tijdloos en passen bij iedere stijl en wens. Toch zijn er ook andere keukens te verkrijgen. Denk aan wat stoerdere kleuren, zoals grijze of zwarte showroomkeukens. En ook een houten showroomkeuken mag in deze lijst niet ontbreken. Een houten showroomkeuken is ontzettend stijlvol en past ontzettend goed in een landelijke sfeer.

Met of zonder apparatuur

Wanneer je een showroomkeuken koopt, koop je ook de apparatuur die in de keuken zit. Je koopt dus een volledige showroomkeuken met apparatuur. Echter is het wel mogelijk om de apparatuur aan te passen naar je wensen. Wil je dat? Geef dan bij onze adviseurs aan dat je een showroomkeuken zonder apparatuur wil kopen!

Grootte van de showroomkeuken

Het fijne aan een showroomkeuken is dat je meteen kan zien hoe groot deze is. Er zijn showroomkeukens van verschillende afmetingen. Zo heb je grote showroomkeukens, maar ook de kleinere keukens zijn we niet vergeten. Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor kleine showroomkeukens.

Meer informatie over showroomkeukens?

Ben je nieuwsgierig geworden over het kopen van een showroomkeuken en wil je meer informatie? Plan dan vrijblijvend een afspraak in en ontdekt de mogelijkheden van een showroomkeuken. Onze adviseurs zijn er om je vragen te beantwoorden en te helpen met de juiste keuze maken!

Terug
Sluiten