Wat kost een nieuwe keuken? Bereken het zelf!
Kosten berekenen nieuwe keuken

Wat kost jouw persoonlijke keuken?

Kies zelf wat je allemaal in een keuken wilt en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken.

kosten berekenen nieuwe keuken
  • Kies zelf wat je allemaal in jouw keuken wil
  • Ontvang binnen 5 minuten een prijsindicatie

Met de budgetplanner heb je binnen 5 minuten een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken.

In slechts een paar stappen geef je aan wat de gewenste opstelling is (een hoekkeuken of bijvoorbeeld met een kookeiland) wat voor soort kasten (hoogglans of mat?), wat voor soort aanrechtblad en welke apparatuur je graag wenst. Hieruit komt een prijsindicatie welke als startpunt kunt gebruiken bij een eventueel bezoek aan de showroom.

Vaak blijk je meer uit jouw budget te kunnen halen dan je had verwacht! 

Heb je na deze berekening nog vragen, aarzel dan niet en stap één van onze showrooms binnen of plan direct een adviesgesprek.

Haal het maximale uit jouw budget

Vul hieronder jouw naam in
Vul hier jouw adres in
(Je bent bijna klaar)
Nieuwbrief*
(Je kan jezelf hier op ieder moment voor afmelden)
In tien simpele, overzichtelijke stappen berekent de budgetplanner de kosten van jouw nieuwe keuken. Veel plezier!

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.

Erg handig!

Ik heb ook de prijs mijn keuken hier berekend. Het is een erg makkelijke tool, waar je simpel en snel doorheen kan klikken. Je ziet per stap wat mogelijk is en in welke prijs categorie je dan zit. Vond het erg handig, alleen jammer dat ik geen foto krijg van mijn keuken.

Monique de Wild

Er was meer mogelijk dan ik dacht

Naast het kiezen uit de kleuren en het aantal kasten kon ik ook kiezen welke apparaten ik wilde hebben. Doordat ik direct kon zien wat elke keuze koste, was het mogelijk erg creatief te zijn zonder mijn budget te overschrijden. 

Suzanne

Duidelijk, gewoon waar het op staat

Zoals ik al zei, Duidelijk. Je ziet een prijs en kan het zelf zo gek maken als je maar wilt. Vind het jammer dat mijn eerste idee ver buiten mijn prijsklasse bleek te vallen, maar heb nu wel een mooi alternatief gevonden waarbij ik zelfs geld kan overhouden!

Bert Verhagen

In een woord super!

Ik had deze budgetplanner toevallig al bij een andere keukenzaak geprobeerd, maar die was erg lastig te begrijpen. Deze vind ik echt veel makkelijker! Hier hoefde ik niet eerst mijn budget op te geven, maar kan je gewoon zien wat je wens kost. 

Nicole
Terug
Sluiten