x
x
x

1. Geslaagd!

image 1
U heeft uw perfecte keuken gekocht. U wilt er meteen in koken! Snappen we. We zijn er hard voor aan het werk. Ontdek het keukenproces van kopen tot koken. Uw huidige orderstatus weten? Klik op de knop hieronder of bel: 0416-539325 Bekijk uw orderpagina.

2. Meten is zeker weten

Als eerste meten we uw keuken in. Zodat we zeker weten dat alles perfect past. Uw inmeet-afspraak heeft u gemaakt toen u de keuken kocht. Tenzij u op afroep heeft besteld. Dan maakt u de afspraak later. Wanneer bestelt u op afroep?
image 1

3. Vroeg of laat

image 1
De inmeter komt ´s ochtends of ´s middags. Bel hiervoor een dag van tevoren naar uw adviseur. Dan zit u niet voor niets te wachten. Als u op afroep heeft besteld reserveren we uw keuken tot een jaar tegen dezelfde prijs. Lees hier een klantervaring over een keuken op afroep.

4. Toch nog iets aanpassen?

Tot een dag voor het inmeten kunt u nog veranderingen aanbrengen in het ontwerp. Dat kan gewoon bij uw Keuken Kampioen adviseur.
image 1

5. Onze meter is er

image 1
Het is belangrijk dat u zelf bij het meten aanwezig bent. Aan het einde van het proces moet u meekijken of alles klopt. Dan weten we zeker dat de keuken straks past op de plek waar u de keuken wilt hebben.

6. Aan de slag!

Het voorwerk is geregeld. Uw Keuken Kampioen adviseur stuurt het ontwerp naar onze eigen fabriek in Duitsland. Hier komt uw keuken tot leven! Neem een kijkje in onze fabriek.
image 1

7. De leverdatum is bekend

image 1
Levering en montage is verspreid over twee aparte dagen. Drie weken van tevoren ontvangt u schriftelijk de exacte data. Monteren we uw keuken niet, dan noemen we alleen de leverdag. Daarnaast leggen we u de betalingsopties uit.

8. Afronden betaling

Zorg dat uw betaling voor de leverdatum is geregeld. Zo komt de leverdag niet in gevaar. Wilt u betalen via een bankoverschrijving, regel dan met uw bank dat u een groot bedrag kunt overmaken. Liever per maand betalen? Klik hier.
image 1

9. Nog maar één week!

image 1
In de laatste week ontvangt u het tijdvak wanneer we uw keuken leveren. Dit is ´s ochtends of ´s middags. Ook vermelden we de montagedag. U ontvangt hierover een brief.

10. Bevestig uw afspraak

Wij vragen u om de afspraken te bevestigen. Dat regelt u eenvoudig via een belletje of een paar klikken op de website. Belangrijk! Want alleen als u bevestigt weten wij dat we kunnen leveren.
image 1

11. Is de ruimte er klaar voor?

image 1
Zorg dat u met het leidingwerk, stucwerk, etc. klaar bent voor de levering van uw keuken. Dan kunnen we uw keuken vlekkeloos monteren en werkt uw keuken in één keer. Denk er ook aan uw vloer af te dekken, zodat we niets kunnen beschadigen. 5 dingen die u moet regelen voor de levering.

12. Tijdelijke opslag

Uw keuken wordt morgen geleverd. Wij vinden het fijn als u een ruimte vrijhoudt die dubbel zo groot is als uw keuken. De artikelen staan hier een dag en een nacht om te acclimatiseren
image 1

13. Daar is de keuken!

image 1
Vandaag bezorgen twee bezorgers uw keuken! Als u wilt, bellen ze een half uur voor ze arriveren. Ze plaatsen de artikelen in de vrijgemaakte ruimte. Met u controleren ze of er geen beschadigingen zijn aan bijvoorbeeld het werkblad.

14. De montage begint

Vroeg uit de veren vandaag! Tussen 7:00u en 7:30u bellen er één of twee monteurs aan. Zij plaatsen uw keuken zoals afgesproken. De monteurs plaatsen, hangen en stellen het werkblad, keukenmeubelen, keukenapparatuur en de accessoires. Ze scheiden zelfs het afval. Tijdens de montagedag gebeurt er een heleboel. Bekijk de montage van een van onze keukens.
image 1

15. Goed rapport

image 1
Is de keuken volgens afspraak opgeleverd? Dan zet u uw handtekening voor een correcte montage.

16. De laatste loodjes

De keuken staat. Nu moet u zelf nog een paar klusjes doen. Zoals het afvoeren van het afval en het aansluiten van apparaten. Als u hier van tevoren afspraken over maakt kan Keuken Kampioen dat ook voor u doen.
image 1

17. Héééél lang genieten!

image 1
Ha! Het is helemaal klaar. Uw keuken staat en alles werkt. We bellen u snel of alles naar wens is gegaan. Al bedacht wat u als eerste gaat koken in uw eigen, ideale keuken? Namens Keuken Kampioen wensen we u alvast heel veel kookplezier. Ontdek hoe andere klanten ons beoordelen