Waar kan ik terecht voor service op mijn keuken bij Keuken Kampioen?

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over keukens, het aankoop proces, levering of montage van een nieuwe keuken? We hebben hier een aantal antwoorden op een rijtje gezet.

Waar kan ik terecht voor service op mijn keuken?

Keuken Kampioen is kampioen in service. Wij zijn permanent bezig om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn! Alles in eigen hand, dat is de Keuken Kampioen filosofie. Dus ook het afleveren, plaatsen en monteren van jouw keuken gebeurt door onze eigen vakmensen. Voor ons is het het belangrijkste dat u voor de volle 100% tevreden bent. Zo kun je ook na de uitgebreide garantieperiode van 5 jaar op keukenmeubelen een beroep doen op onze servicedienst.

Mocht je een melding hebben, dan horen wij dat graag. Zo kunnen we onze service nog verder verbeteren. Wanneer je een storing, defect, klacht of vraagt heeft, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via het contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met ons klantenservice team. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0416-539325 op werkdagen.

Terug
Sluiten