CBW

Jarenlang garantie bij Keuken Kampioen

 

Verzekerd van topkwaliteit

Een nieuwe keuken koopt u om er vele jaren van te genieten. Bij Keuken Kampioen zijn we trots op onze kwaliteitskeukens. Daarom bieden wij u uitstekende garantietermijnen. Ook is Keuken Kampioen CBW-erkend. Dat betekent dat u altijd veilig aanbetaalt, een eventuele klacht onafhankelijk wordt afgehandeld en u verzekerd bent van productgarantie.

 

Garantie op keukenkasten en bijbehorende onderdelen


Keukenkasten krijgen vaak flink wat te verduren. Ze gaan dagelijks vele malen open en dicht. De kwaliteit moet dan ook van het hoogste niveau zijn. Gaat er onverhoopt toch iets stuk? Dan lost Keuken Kampioen dat zo snel en goed mogelijk voor u op. Op keukenkasten en bijbehorende onderdelen zoals scharnieren en handgrepen krijgt u van ons maar liefst vijf jaar garantie.
 

Garantie op merkapparatuur


Wanneer u kiest voor merkapparatuur in uw nieuwe keuken, geven wij u twee jaar garantie. Op apparatuur moet u immers kunnen vertrouwen. En het maakt niet uit of dat nou een vaatwasser, magnetron of afzuigkap is. Nog meer zekerheid? Dan kunt u bij aankoop kiezen voor een garantieverlenging.


Garantie op werkbladen
Wanneer u een nieuw werkblad aanschaft verwacht u dat dat nog jarenlang net zo mooi is als op de dag van aankoop. Dat snappen wij bij Keuken Kampioen. Daarom bieden we u op al onze werkbladen een jaar garantie. Natuurlijk gaan wij voor de allerhoogste kwaliteit. Mocht u toch ergens niet tevreden over zijn, dan regelen wij zo snel mogelijk een passende oplossing voor u.
 

CBW-erkend

Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. In deze algemene voorwaarden zijn regels opgenomen met betrekking tot veilig annuleren, een goede levertijd en een correcte levering. Ook betaalt u zonder risico aan en bent u verzekerd van een goede garantie.


Kortom: schaft u een nieuwe keuken aan bij Keuken Kampioen? Dan weet u zeker dat u daar nog jarenlang onbezorgd van geniet! U bent zeker van:

  • Vijf jaar garantie op keukenkasten en onderdelen
  • Twee jaar garantie op merkapparatuur
  • Een jaar garantie op werkbladen
  • De uitgebreide zekerheden en voorwaarden van CBW 

 

Terug
Sluiten