Keuken kleuren

Keuken Kampioen biedt een ruim scala aan keuken kleuren. Welke kleuren je in de keuken kiest is voor iedereen verschillend. Het succes van een nieuwe keuken kleur hangt af van de ruimte, de inrichting van je woning en jouw persoonlijke smaak. Met een passende kleur in de keuken geniet je van een persoonlijke sfeer waar je jarenlang van geniet! Van een moderne zwarte keuken tot een retro keuken in het rood: alles is mogelijk! Welke gekleurde keuken past het beste bij jou? Je ontdekt het bij Keuken Kampioen!

Trends in keuken kleuren

Ieder jaar vind je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keuken kleurencombinaties. Waar de keuken kleuren in 2019/2020 met name minimalistisch en rustig waren, zijn de trendy keuken kleuren in 2020/2021 zwart en natuurlijk. Natuurlijke kleuren die we bij deze trend terugzien zijn terra, blauw, grijs, bruin en groen. Hierbij zien we veel combinaties met natuurlijke materialen, zoals beton, hout, marmer en bamboe. Een andere trendy keukenkleur is zwart. De zwarte keuken oogt luxe en modern. Van hoogglans tot mat zwart: deze tijdloze kleur biedt vele mogelijkheden. In onze winkel vind je veel verschillende keuken kleuren. Hier vind je dan ook volop inspiratie voor jouw keuken! Of je nu op zoek bent naar een keuken in 2 kleuren of een keuken in één kleur, je vindt jouw perfecte keuken kleuren bij Keuken Kampioen. Andere keukentrends van dit moment zijn brede keukenlades, voorraadpotten en het plaatsen van bijzonder keuken servies.

Simpele aanpassingen, nieuwe uitstraling keuken

Met nieuwe kleuren in de keuken creëer je in een handomdraai een compleet nieuwe uitstraling. Dit betekent niet dat je direct je gehele keuken moet voorzien van nieuwe kleuren. Ook met simpele aanpassingen, zoals een andere kleur muur in de keuken, geniet je van een nieuwe uitstraling. Welke kleur wil jij op de muur in je keuken? Past een zachte grijstint bij jouw stijl of creëer je een ware blikvanger en kies je voor vurig rood of retro blauw. Een keuken met een bijpassende kleur op de muur zorgt voor een sfeervol geheel. Stem ook de kleuren van je keukenkastjes af op de rest van je interieur. Heb je een zwart interieur? Maak de stijl dan compleet en kies voor zwarte keukenkasten. Heb je een landelijke keuken? Dan is een houten keuken in combinatie met natuurlijke keukenkast kleuren een goede keuze. Combineer je houten keuken met mooie houten meubels voor een jaloersmakend interieur.

Ontdek alle mogelijkheden en plan vrijblijvend een afspraak

Je keuken voorzien van passende kleuren kan op verschillende manieren. Ben je er nog niet helemaal uit van welke kleuren je jouw keuken wil voorzien? Onze adviseurs denken graag met je mee. Ze nemen je mee door het ruime aanbod aan keuken kleuren en bekijken samen met jou wat het beste bij jouw ruimte en smaak past. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek welke kleuren het beste in jouw keuken passen. In onze winkels zie je bovendien de verschillende keuken kleuren met eigen ogen en ontdek je de andere keukentrends van dit moment. Kom langs en laat je inspireren!