Keukentrends

De vijf keukentrends van dit moment

Ben jij toe aan een nieuwe keuken of wil je de huidige keuken een metamorfose geven? Wij geven je graag wat inspiratie met de nieuwste keukentrends en hebben er vijf voor je uitgelicht. Zo zorg je ervoor dat je keuken aan de laatste trends voldoet. Benieuwd? Lees dan snel verder.

1. Warm natuurlijk

Het gebruik van natuurlijke materialen is al jaren niet weg te denken uit de keukentrends. Met natuurlijke materialen creëer je al snel een sfeervolle warme uitstraling in huis. Hout, natuursteen, marmer en beton worden veel gebruikt in deze keukentrend. Wanneer je op zoek bent naar de meest natuurlijke keuken, dan is dit toch de houten keuken. Denk hierbij aan houten keukenfronten, houten werkblad, houten wandplanken of een houten bar. Het geeft warmte en karakter waardoor je keuken een huiselijke sfeer krijgt. Daarnaast kun je door de keuken te stijlen met natuurlijke materialen ook een warm natuurlijke keuken creëren!

2. Stijlvol zwart

Een zwarte keuken is chic, elegant, stoer en tijdloos.. De vraag naar zwarte keukens blijft alleen maar populairder worden. Een mat zwarte keuken is perfect voor wanneer je op zoek bent naar een luxe uitstraling. De trend ‘stijlvol zwart’ betekent niet dat je keuken compleet zwart moet zijn. Je kunt ook kiezen voor een keuken met alleen een zwart blad, keukenfrontjes of zwarte accessoires die de keuken een stoere boost geven. Geef je keuken een metamorfose door alleen al de kraan en wasbak of de handgrepen zwart te maken. Zwarte keuken accessoires of een zwarte keuken, zwart past bij veel verschillende woonstijlen!

3. Ruimtelijk licht

Tegenovergesteld van stijlvol zwart bestaan er ook prachtige lichte keukens. De trend ‘ruimtelijk licht’ zijn keukens waar een rustige sfeer is en je het gevoel van vrijheid krijgt. Met de juiste verlichting en vooral veel lichtinval is het heerlijk om hier te koken. De ruimtelijk lichte keukentrend laat je keuken groter lijken doordat je optimaal gebruik maakt van het licht in de ruimte. Een lichte keuken is dan ook perfect voor de kleinere keukens. Naast dat het de ruimte optisch vergroot, geeft een ruimtelijke keuken ook een frisse en schone uitstraling. Crème, grijs en groen in combinatie met andere lichte tinten zie je veel terug in deze keukentrend. Doordat lichte tinten erg goed te combineren zijn, past deze trend in verschillende keukenstijlen.

4. Landelijk modern

De landelijk moderne stijl is een van de nieuwste keukentrends in 2023. Het landelijke warme en gezellige gevoel van de landelijke keuken is nog steeds aanwezig doordat er nog natuurlijke en robuuste materialen worden gebruikt. De landelijk moderne trend draait vooral om contrast en daarom combineren we deze landelijke keukenstijl met strakke en moderne elementen. In deze keuken ga je je helemaal thuis voelen dankzij de natuurlijke materialen met details zoals sierlijke handgrepen en kranen. De tinten zijn vooral wit, beige, crème en grijs maar ook donkere kleuren zoals antraciet komen hier voor. Zo biedt de landelijk moderne keuken trend het beste van de twee stijlen!

Binnenkijken bij onze tevreden klanten

Natuurlijk vind je op onze website en in de winkels veel inspiratie. Maar niets is leuker dan even binnenkijken bij onze klanten en je daardoor te laten inspireren. Benieuwd naar meer? Bekijk hier.

Ben je trots op jouw nieuwe keuken en wil je deze delen met anderen? Gebruik dan #keukenkampioen op Instagram of tag ons! Wie weet zie jij dan binnenkort jouw keuken terug op onze website of Instagram pagina.

Terug
Sluiten