Keukentrends

Keukentrends bij Keuken Kampioen

Hoe meer inzicht in de laatste keukentrends, des te beter je een beeld kunt vormen van jouw ideale keuken. Wij laten je dan ook graag zien wat de allerlaatste trends zijn op keukengebied zodat we deze kunnen combineren met jouw woonwensen en een passend budget. Ook in ons keukenmagazine vindt je een uitgebreid overzicht van de laatste keukentrends, om op je gemak thuis door te lezen. Dit magazine kun je hier bestellen. 

Keukentrends

Elk jaar weer zijn er weer volop trends in keukendesign. Niet alleen de kleuren en stijlen van kleding en interieur veranderen. Ook keukentrends wijzigen continu.

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Dan wil je natuurlijk wel dat deze helemaal van nu is. Daarom gingen wij voor jou op zoek naar alles wat een keuken anno nu eigentijds maakt. Welke kleuren zijn in, welke materialen doen het goed en welke sfeer willen we neerzetten?

Aan de hand van de antwoorden op deze vragen ontwikkelden we onze gloednieuwe collectie. We kunnen je één ding vertellen: onze keukens zijn mooier, praktischer en hipper dan ooit!

Keukentrend: Laat jouw keukenservies zien

De keukentrend van nu is om jouw keukenservies te showen in jouw keuken. Vul planken met je mooiste servies om een knusse sfeer te creëren in jouw keuken met deze nieuwe trend.

Keukentrend: Natuur in de keuken

Met de nieuwste keukentrend halen we de natuur in onze keuken. Niet alleen in de vorm van planten maar ook het gebruik van natuurlijke materialen. 

Keukentrend: Brede keukenlades

Brede keukenlades zijn erg populair geworden. In plaats van vele deurtjes en handvatten kun je jouw lades op één hand tellen. Dat scheelt weer zoeken naar jouw pannen.

Keukentrend: Gekleurde keukenkranen en spoelbakken

Geef een uniek uiterlijk aan jouw keuken door kleur toe te voegen aan jouw kraan of spoelbak.

Keukentrend: Ledverlichting

Ledverlichting zien we steeds vaker in de keuken. Geen wonder. Er is veel variatie in soorten en het is ook nog eens energiezuinig. Lees hier meer over hoe je jouw keuken verrijkt met ledverlichting.

Keukentrend: Decoreer jouw dienblad

Betover jouw keuken door een dienblad te decoreren

Keukentrend: Voorraadpotten

Voorraadpotten zijn niet alleen functioneel in de keuken, maar ook erg leuk om te gebruiken ter decoratie. Het is zelfs mogelijk om een keuken een eigen identiteit te geven. Lees hier meer over op de pagina.

Terug
Sluiten