Keukentrends - Keuken Kampioen
Keukentrends

Keukentrends bij Keuken Kampioen

Hoe meer inzicht in de laatste keukentrends, des te beter u zich een beeld kunt vormen van uw ideale keuken. Wij laten u dan ook graag ziet wat de allerlaatste trends zijn op keukengebied zodat we deze kunnen combineren met uw woonwensen en een passend budget. Ook in ons keukenmagazine vindt een uitgebreid overzicht van de laatste keukentrends, om op uw gemak thuis door te lezen. Dit magazine kunt u hier bestellen. 

Keukentrends

Elk jaar weer zijn er weer volop trends in keukendesign. Niet alleen de kleuren en stijlen van kleding en interieur veranderen. Ook keukentrends wijzigen continu.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze helemaal van nu is. Daarom gingen wij voor u op zoek naar alles wat een keuken anno nu eigentijds maakt. Welke kleuren zijn in, welke materialen doen het goed en welke sfeer willen we neerzetten?

Aan de hand van de antwoorden op deze vragen ontwikkelden we onze gloednieuwe collectie. We kunnen u één ding vertellen: onze keukens zijn mooier, praktischer en hipper dan ooit!

Keukentrend: Laat uw keukenservies zien

De keukentrend van nu is om uw keukenservies te showen in uw keuken. Vul planken met uw mooiste servies om een knusse sfeer te creëren in uw keuken met deze nieuwe trend.

Keukentrend: Natuur in de keuken

Met de nieuwste keukentrend halen we de natuur in onze keuken. Niet alleen in de vorm van planten maar ook het gebruik van natuurlijke materialen. 

Keukentrend: Brede keukenlades

Brede keukenlades zijn erg populair geworden. In plaats van vele deurtjes en handvatten kunt u uw aantal lades op één hand tellen. Dat scheelt weer zoeken naar uw pannen.

Keukentrend: Gekleurde keukenkranen en spoelbakken

Geef een uniek uiterlijk aan uw keuken door kleur toe te voegen aan uw kraan of spoelbak.

Keukentrend: Ledverlichting

Ledverlichting zien we steeds vaker in de keuken. Geen wonder. Er is veel variatie in soorten en is ook nog eens energiezuinig. Lees hier meer over hoe u uw keuken verrijkt met ledverlichting.

Keukentrend: Decoreer uw dienblad

Betover uw keuken door een dienblad te decoreren

Keukentrend: Voorraadpotten

Voorraadpotten zijn niet alleen functioneel in de keuken, maar ook erg leuk om te gebruiken ter decoratie. Het is zelfs mogelijk om een keuken een eigen identiteit te geven. Lees hier meer over op de pagina.

Terug
Sluiten