Keukenbladen in alle soorten en maten - Keuken Kampioen
Keukenbladen
Diverse keukenbladen

Keukenbladen in alle soorten en maten

Keuken Kampioen heeft keukenbladen in allerlei verschillende soorten en maten. Een mooi keukenblad uitkiezen is belangrijk bij het kopen van een keuken. Het bepaalt immers voor een groot deel de stijl van de keuken. Bekijk hier al onze verschillende keukenbladen.

Verschillende keukenbladen

Bij Keuken Kampioen hebben we verschillende materialen. Je kunt kiezen uit: 

Formaat 

Bij keukenbladen heb je niet alleen de keuze uit verschillende materialen maar kun je ook kiezen uit verschillende formaten. Het formaat van een keukenblad wordt voor een groot deel bepaalt door de beschikbare ruimte die je hebt voor de keuken. Daarnaast is het bepalend of je bijvoorbeeld een extra grote koelkast of kastenwand wilt, wat ten koste kan gaan van de ruimte voor het werkblad. Ook een grote spoelbak of fornuis zijn factoren om rekening mee houden. 

Diktes en randafwerking

De dikte van het blad hangt voornamelijk af van uw smaak. Een keukenblad van 1,5 cm heeft een andere uitstraling dan van 15 cm. Deze beslissing hangt vaak ook samen met de keuze voor het materiaal. Een ander punt van aandacht is de randafwerking. Ook deze is bepalend voor de uitstraling.

Onderhoud

Bedenk je goed dat het ene type aanrechtblad een andere onderhoudsaanpak vereist dan het andere. Zorg daarom dat je de juiste onderhoudsproducten voor je keukenblad in huis haalt. Bekijk onze pagina's over de verschillende keukenbladen voor meer onderhoudstips.

Kom naar de showroom

Wil je meer informatie over onze keukenbladen? Kom dan naar de showroom. Onze adviseurs staan voor je klaar met een deskundig advies. Bovendien kun je verschillende voorbeelden van keukenbladen bekijken. Zo kom je makkelijker tot een keuze.

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2019 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp
  • Stuur mij een keukenmagazine
Terug
Sluiten