Keukenbladen in alle soorten en maten - Keuken Kampioen
Keukenbladen
Diverse keukenbladen

Keukenbladen in alle soorten en maten

Keuken Kampioen heeft keukenbladen in allerlei verschillende soorten en maten. Een mooi keukenblad uitkiezen is belangrijk bij het kopen van een keuken. Het bepaalt immers voor een groot deel de stijl van de keuken. Bekijk hier al onze verschillende keukenbladen.

Verschillende keukenbladen

Bij Keuken Kampioen hebben we verschillende materialen. U kunt kiezen uit: 

Formaat 

Bij keukenbladen heeft u niet alleen de keuze uit verschillende materialen maar kunt u ook kiezen uit verschillende formaten. Het formaat van een keukenblad wordt voor een groot deel bepaalt door de beschikbare ruimte die u heeft voor de keuken. Daarnaast is bepalend of u bijvoorbeeld een extra grote koelkast of kastenwand wilt, wat ten koste kan gaan van de ruimte voor het werkblad. Ook een grote spoelbak of fornuis zijn factoren om rekening mee houden. 

Diktes en randafwerking

De dikte van het blad hangt voornamelijk af van uw smaak. Een keukenblad van 1,5 cm heeft een andere uitstraling dan van 15 cm. Deze beslissing hangt vaak ook samen met de keuze voor het materiaal. Een ander punt van aandacht is de randafwerking. Ook deze is bepalend voor de uitstraling.

Mooi én praktisch

Bij het uitzoeken van een keukenblad is het natuurlijk goed om u te laten leiden door wat u mooi vindt. Houdt u echter ook rekening met de praktische kanten. Het is namelijk fijn als een keukenblad dat intensief wordt gebruikt tegen een stootje kan. Bekijk ook of een blad hittebestendig is of snel wordt aangetast door zuren. Zo kunt u een goede keuze maken waar u later ook tevreden mee bent.

Kom naar de showroom

Wilt u meer informatie over onze keukenbladen? Kom dan naar de showroom. Onze adviseurs staan voor u klaar met een deskundig advies. Bovendien kunt u verschillende voorbeelden van keukenbladen bekijken. Zo komt u makkelijker tot een keuze.

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2018 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp
Terug
Sluiten