Blauw

Blauwe keukens

Een blauwe keuken is een unieke, maar prachtige keuze. Met een blauwe keuken creëer je een ware eyecatcher in jouw interieur! Een keuken in het blauw is verkrijgbaar in diverse tinten, kleurnuances en afwerkingen. Zo past een unieke, blauwe keuken toch in veel diverse keukenstijlen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een blauwe keuken? Ontdek het hier bij Keuken Kampioen!

  • Keukens worden op maat geleverd?
  • Verkrijgbaar in elke opstelling?
  • Professionele montage?

Verschillende kleuren blauw in de keuken

Een blauwe keuken is verkrijgbaar in diverse kleurnuances en tinten. Ontdek daarom welke kleur blauw precies bij jouw stijl past. Een donkerblauwe keuken is erg chique en straalt klasse uit. Wil je juist een ruimtelijke, open sfeer in de keuken? Ga dan voor een lichtblauwe keuken. Een grijs blauwe keuken is niet helemaal blauw, maar zorgt door de subtiele, blauwe tint toch voor een uniek effect. Een oud blauwe keuken heeft een warme tint. Een keuken in oud blauw is dus perfect als je houdt van sfeer in de keuken. Een fjord blauwe keuken of een ijsblauwe keuken zijn beide weer koele, blauwe tinten. Wil je juist dat jouw blauwe keuken goed opvalt? Ontdek dan eens de mogelijkheden van een oud Hollands blauwe keuken.

Verschillende stijlen blauwe keukens

Een blauwe keuken past met de juiste afwerking in iedere stijl. Zo past een blauwe keuken bij een moderne, landelijke en industriële stijl. Een blauw matte keuken is de beste keuze voor in een landelijke of industriële inrichting. Ga je voor een blauwe landelijke keuken? Zorg dan voor prachtig sierlijke details. Houd je van stoer en industrieel? Dan mag de afwerking grover zijn en de details robuuster. Een hoogglans blauwe keuken past weer erg goed in de moderne stijl. Een blauwe hoogglans keuken zorgt voor een strakke afwerking wat voldoet voor jouw moderne, blauwe keuken.

Blauwe elementen in de keuken

Heb je de wens voor een blauwe keuken? Je kunt natuurlijk een blauwe keuken aanschaffen, maar je kunt ook gaan voor blauwe elementen in de keuken. Een blauw aanrechtblad zorgt bijvoorbeeld al voor een prachtig, blauw detail. Een andere manier om blauw subtiel toe te voegen is door een blauwe muur in de keuken. Kies bijvoorbeeld voor blauwe tegels als achterwand in de keuken. Blauwe keukenkastjes zorgen al meer voor een blauw aanblik in jouw keuken. Of ga voor blauwe apparaten, bijvoorbeeld een blauwe koelkast of een blauwe afzuigkap. Maak het geheel vervolgens af met blauwe accessoires in de keuken.

Plan een afspraak

Advies nodig voor je nieuwe keuken?

Wij helpen graag!

  • Afspraak in de showroom of bij je thuis
  • Persoonlijk en uitgebreid advies op maat
Ontwerp jouw keuken in 3D

Ontwerp jouw nieuwe keuken in 3D

Ontwerp heel eenvoudig jouw ideale keuken.

  • Ontwerp zelf
  • Kies jouw eigen indeling
  • Bewaar je ontwerp

Eigen fabriek

Dankzij onze eigen fabriek houden wij de productie van onze keukens in eigen hand. Zo leveren topkwaliteit voor de beste prijs. Door onze eigen fabriek zijn er ook veel mogelijkheden, bijvoorbeeld in keuken kleuren. Heb je een bepaalde kleur in gedachten maar zie je die niet op onze website staan? Er is meer mogelijk dan je denkt. Maak een afspraak met een van onze adviseurs in de winkel. Zij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

 

Terug
Sluiten