Wat kost een nieuwe keuken? Bereken het zelf!
Budgetplanner

Wat kost een nieuwe keuken? Bereken het zelf!

Met onze budgetplanner kunt u precies berekenen wat de keuken van uw dromen kost. U voert uw budget in en geeft uw wensen aan.

AL 5.365 KLANTEN GINGEN U VOOR
Wat kost een nieuwe keuken
 • Kies zelf wat u allemaal in uw keuken wilt
 • Binnen 5 minuten een prijsindicatie

Met de budgetplanner heeft u binnen 5 minuten een prijsindicatie van uw persoonlijke keuken. In slechts een paar stappen geeft u aan wat de gewenste opstelling is (een hoekkeuken of bijvoorbeeld met een kookeiland) wat voor soort kasten (hoogglans of mat?), wat voor soort aanrechtblad en welke apparatuur u graag wenst. Hieruit komt een prijsindicatie welke als startpunt kunt gebruiken bij een eventueel bezoek aan de showroom. Vaak blijkt u meer uit uw budget te kunnen halen dan u had verwacht! 

Zo werkt het:

 1. Stel uw persoonlijke keuken samen
  In slechts een paar stappen kunt u kiezen uit onze enorme collectie werkbladen, fontjes, kasten, opstellingen en apparatuur.
 2. Ontvang een prijsindicatie
  U ontvangt een prijsindicatie aan de hand van de door u gemaakte keuzes.
 3. Laat u verrassen
  Vaak blijkt u meer uit uw budget te kunnen halen dan u had verwacht!

Haal het maximale uit uw budget

Budget planner formulierGDPR checkbox*
(U kunt zich hier op ieder moment voor afmelden)
In tien simpele, overzichtelijke stappen berekent de budgetplanner de kosten van uw nieuwe keuken. Veel plezier!

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Erg handig!

Ik heb ook de prijs mijn keuken hier berekend. Het is een erg makkelijke tool, waar je simpel en snel doorheen kan klikken. Je ziet per stap wat mogelijk is en in welke prijs categorie je dan zit. Vond het erg handig, alleen jammer dat ik geen foto krijg van mijn keuken.

Monique de Wild

Er was meer mogelijk dan ik dacht

Naast het kiezen uit de kleuren en het aantal kasten kon ik ook kiezen welke apparaten ik wilde hebben. Doordat ik direct kon zien wat elke keuze koste, was het mogelijk erg creatief te zijn zonder mijn budget te overschrijden. 

Suzanne

Duidelijk, gewoon waar het op staat

Zoals ik al zei, Duidelijk. Je ziet een prijs en kan het zelf zo gek maken als je maar wilt. Vind het jammer dat mijn eerste idee ver buiten mijn prijsklasse bleek te vallen, maar heb nu wel een mooi alternatief gevonden waarbij ik zelfs geld kan overhouden!

Bert Verhagen

In een woord super!

Ik had deze budgetplanner toevallig al bij een andere keukenzaak geprobeerd, maar die was erg lastig te begrijpen. Deze vind ik echt veel makkelijker! Hier hoefde ik niet eerst mijn budget op te geven, maar kan je gewoon zien wat je wens kost. 

Nicole
Terug
Sluiten