Voorwaarden

Onderstaand vindt u alle voorwaarden van Keuken Kampioen.

Algemene voorwaarden

Een nieuwe keuken koopt u om er vele jaren van te genieten. Bij Keuken Kampioen zijn we trots op onze kwaliteitskeukens. Daarom bieden wij u uitstekende garantietermijnen. Ook is Keuken Kampioen CBW-erkend. Dat betekent dat u altijd veilig aanbetaalt, een eventuele klacht onafhankelijk wordt afgehandeld en u verzekerd bent van productgarantie.

Privacybeleid

Het privacybeleid is van toepassing op elk gebruik van onze website en op alle persoonsgegevens die geregistreerd worden via onze websites en in onze winkels. Wij nemen onze verplichtingen ten aanzien van uw privacy en de verwerking en doorgifte van uw persoonsgegevens zeer serieus. Wij hebben dan ook passende technische en organisatorische maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de overdracht en het bewaren van gegevens veilig verlopen.

Cookiebeleid

Bij gebruik van de website van Keuken Kampioen kan door Keuken Kampioen of door derde partijen informatie verzameld worden over het gebruik van deze website. Hiervoor wordt door Keuken Kampioen gebruik gemaakt van cookies.

CBW-voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn totstand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 december 2005.

Disclaimer

Op het gebruik van de website van Keuken Kampioen zijn de onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door u toegang te verschaffen tot en gebruik te maken van de website van Keuken Kampioen stemt u in met de toepasselijkheid van deze onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Review policy

Wij hechten veel waarde aan recensies. Hiermee verbeteren wij onze producten en dienstverlening.

Onze uitgangspunten

  • alle reviews zijn van echte klanten 
  • alle reviews, positief en negatief, zijn zichtbaar
  • niemand krijgt een beloning, korting of iets anders om een review te schrijven