Keuken inspiratie - Keuken Kampioen
Inspiratie

Keuken inspiratie bij Keuken Kampioen

Hoe meer inzicht in de laatste keukentrends en -mogelijkheden, des te beter u zich een beeld kunt vormen van uw ideale opstelling. Als ervaren keukenspecialist laten wij u dan ook graag ziet wat er allemaal kan en waar u op moet letten bij uw zoekopdracht naar uw nieuwe keuken.

Tips voor elke keuken

De beste tips en keuken inspiratie ideeën voor uw nieuwe keuken vindt u natuurlijk bij Keuken Kampioen. Heeft u zelf een leuker of beter idee? Bespreek het met onze adviseur en hij of zij maakt uw idee direct zichtbaar in een 3D ontwerp.

tip1

Tip #1: Creëer sfeer met accessoires

Het toevoegen van accessoires aan uw keuken breekt al snel de eenvoud van de keuken en zorgt voor een unieke en eigentijdse sfeer. Door deze accessoires regelmatig te vervangen blijft uw keuken met de tijd mee gaan.

Leefkeuken

Tip #2: Maak uw eigen leefkeuken

Het hele gezin in de keuken. In een leefkeuken wordt niet alleen gegeten maar worden spelletjes gedaan, huiswerk gemaakt en wordt gezellig de dag doorgenomen. Goede verlichting is hierbij een must!

Steinhaus tires

Tip #3: Werk de afzuigkap weg

Uw afzuigkap kan worden weggewerkt door een ombouw te maken. Hierbij wordt de afzuigkap in een schouw of in een speciale bovenkast gemonteerd. De afzuigkap is dan volledig uit het zicht en gaat helemaal op in de stijl van de keuken.

baby oven

Tip #4: Oven op veilige hoogte

Bespreek met uw keukenadviseur dat er kleine kinderen in huis zijn en dat daar dus rekening mee gehouden moet worden. Hij of zij kan dan al meteen bij het eerste ontwerp rekening houden met bijvoorbeeld de hoogte van de oven. 

Uw persoonlijke keuken. Doe het zelf

Heeft u al wat keuken inspiratie opgedaan, of bent u nog lekker aan het experimenteren? Met deze handige online hulpmiddelen bent u in staat uw eigen keuken te ontwerpen en de prijs te berekenen. Bent u tevreden met het resultaat? Stuur het naar onze adviseurs of neem het mee naar de winkel en kook binnenkort al in uw keuken.

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp uw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van uw persoonlijke keuken. Kies uw opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van uw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost uw nieuwe keuken?

Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van uw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT U ALLEMAAL IN UW KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE

Keukeninspiratie blog

Terug
Sluiten