Keukenstijlen

Welke keukenstijl past bij jou?

De eerste vraag bij het kiezen voor een nieuwe keuken is: welke keukenstijl past bij jou? De keukenstijl bepaalt het uiterlijk en ook vaak de indeling van de keuken. Een lastige keuze door de diverse mogelijkheden, maar ook zeker een waar jouw persoonlijke smaak een doorslaggevend element voor de beslissing moet zijn. Bij Keuken Kampioen bieden wij verschillende keukenstijlen en helpen we je graag met het maken van deze keuze. Lees je mee?

Welke keukenstijlen zijn er?

Er bestaat een brede keuze aan keukenstijlen, zodat er voor ieder wat wils te vinden is in het keukenaanbod van Keuken Kampioen. Houd je van een strakke, minimalistische uitstraling, dan is een moderne keuken wellicht iets voor jou. Ook een greeploze of hoogglans keuken past goed bij deze kenmerken. Voor exclusiviteit en luxe kies je voor een design keuken. Bij een industriële keuken staat het gebruik van robuuste materialen en een stoere uitstraling juist weer centraal. Vind je een huiselijk gevoel juist belangrijk? Kies dan voor een keuken met een landelijke stijl.

Daarnaast is het mogelijk om verschillende stijlen met elkaar te combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een industriële keuken met een landelijke touch of een moderne keuken met een vleugje design.

Hoe kies je een keukenstijl?

Bij het kiezen van een keukenstijl is het belangrijk om eerst naar de ruimte te kijken. Welke opstellingen zijn mogelijk in deze ruimte? Ook de lichtinval speelt een belangrijke rol hierbij. Een donkere keuken past namelijk beter bij een ruimte met veel lichtinval, om een sombere uitstraling te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat de keuken geheel aansluit op jouw wensen en persoonlijke voorkeuren. Zo houdt de één meer van strak en modern en voelt de ander zich juist weer heerlijk in een nostalgische, gezellige ruimte. Schrijf de dingen die voor jou belangrijk zijn in een keuken eens op. Hecht jij veel waarde aan geavanceerde keukenapparatuur en een luxe vormgeving? Of zie jij de keuken als een ruimte om samen te komen met vrienden en familie? Door dit soort kenmerken op een rijtje te zetten krijg je al snel een idee van hoe jouw toekomstige keuken eruit moet komen te zien.

Maak een afspraak in de keukenshowroom

Vind je het lastig om een keukenstijl te kiezen? Maak dan een afspraak met een van onze professionele adviseurs. Zij zetten jouw wensen om in een realistisch en passend advies. Bovendien kun je direct een kijkje nemen in de showroom om meer inspiratie op te doen over de mogelijkheden. Bovendien is de afspraak geheel gratis en vrijblijvend.

Plan een afspraak

Advies nodig voor je nieuwe keuken?

Wij helpen graag!

  • Afspraak in de showroom of bij je thuis
  • Persoonlijk en uitgebreid advies op maat

Ontwerp jouw nieuwe keuken in 3D

Ontwerp heel eenvoudig jouw ideale keuken.

  • Ontwerp zelf
  • Kies jouw eigen indeling
  • Bewaar je ontwerp
Terug
Sluiten