Keukenstijlen

Keukenstijlen

Is het tijd voor een nieuwe keuken? Of ben je op zoek naar een frisse stijl voor jouw keuken? Dan is het belangrijk goed na te denken over de gewenste keukenstijl. De keukenstijl bepaalt voor een groot deel de sfeer in jouw keuken. Om je op weg te helpen zet Keuken Kampioen de mooiste keukenstijlen en de laatste keukentrends voor je op een rijtje.

Verschillende stijlen keukens

De keukenstijl die je kiest is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Iedere keukenstijl heeft z’n eigen unieke elementen en uitstraling. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een tijdloze uitstraling met een stoer randje? Dan is de geliefde industriële keukenstijl een echte aanrader! Voor een strak design met een hoogwaardige uitstraling is de moderne keukenstijl een perfecte keuze. Of til de keuken naar een hoger niveau met design en hoogwaardige apparatuur door te kiezen voor een luxe keuken. Liever een rustige sfeer in combinatie met een natuurlijke elementen? Ga dan voor een landelijke keuken. Ook voor diverse materialen ben je bij Keuken Kampioen aan het juiste adres. Ga voor een warme sfeer met een houten keuken of houdt het juist stoer en strak met een betonlook keuken.

Verschillende keukenstijlen combineren

Wil je niet vastzitten aan één keukenstijl? Geen probleem! Keukenstijlen zijn uitstekend te combineren met elkaar. Bovendien wordt op deze manier de keuken echt van jou en is er bovenal nog veel meer mogelijk! Een trend die veel terugkomt is de industriële landelijke keuken. De combinatie van donkere kleuren en natuurlijke elementen zorgt voor een bijzondere sfeer in de keuken.

Of combineer de industriële stijl met hout en geef jouw keuken een tijdloze, exclusieve look. Ook de landelijke moderne keuken doet het goed! Hier geniet je van een sfeervolle maar moderne uitstraling, een keuken van alle gemakken voorzien! Tot slot zien we beton en hout steeds vaker samenkomen in de keuken, wat zorgt voor een unieke combinatie waarin de natuurlijke sferen extra worden benadrukt.

Ontdek de mogelijkheden bij Keuken Kampioen!

Heb je jouw keukenstijl gevonden en ben je klaar voor het samenstellen van jouw droomkeuken? Of wil je nog wat inspiratie opdoen om jouw ideale keukenstijl te vinden? Maak een afspraak bij Keuken Kampioen! Onze adviseurs helpen je graag verder in één van onze winkels.

Plan een afspraak

Advies nodig voor je nieuwe keuken?

Wij helpen graag!

  • Afspraak in de showroom of bij je thuis
  • Persoonlijk en uitgebreid advies op maat
Ontwerp jouw keuken in 3D

Ontwerp jouw nieuwe keuken in 3D

Ontwerp heel eenvoudig jouw ideale keuken.

  • Ontwerp zelf
  • Kies jouw eigen indeling
  • Bewaar je ontwerp
Terug
Sluiten