Creëer meer ruimte met een hoekkeuken - Keuken Kampioen
Hoekkeukens

Hoekkeukens

De hoekkeuken is een ideale keuken voor allerlei verschillende woningen. Een hoekkeuken past bijna altijd, of je nu een grote of een kleine ruimte hebt. Bovendien levert het je meer werk- en opbergruimte op.

Het is niet voor niets dat deze keukenopstelling zo populair is! Ben je op zoek naar een keuken waarin je maximaal gebruik maakt van de ruimte?

Dan is een hoekkeuken wellicht de oplossing voor u! Keuken Kampioen vertelt je hier meer over deze keukenopstelling.

De voordelen van een hoekkeuken

Een hoekkeuken, ook wel L-keuken genoemd, heeft als voordeel dat de opstelling in veel verschillende ruimtes past. Of je nu een lange, grote, vierkante of kleine ruimte heeft, een hoekkeuken past vaak beter dan een U-keuken of een keuken met eiland. Vergeleken met een rechte keuken biedt de hoekkeuken bovendien extra berg- en werkruimte. Dit komt omdat er maximaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte in de hoek. Daarnaast is deze opstelling zeer ergonomisch doordat het fornuis, de koelkast en het werkblad allemaal binnen handbereik zijn.

Oplossingen voor de hoek

Veel mensen vragen zich af hoe ze de hoek in een hoekkeuken optimaal kunnen benutten. Tegenwoordig zijn er allerlei handige oplossingen om maximaal gebruik te maken van de ruimte in de hoek. Zo zijn er keukencarrousels, hoekkastladen en schuine keukenkastjes om uit te kiezen. Je hebt natuurlijk ook de keuze om open planken of de spoelbak in de hoek te plaatsen. Zo is er voor ieder wat wils!

Modern, klassiek of toch landelijk?

Keuken Kampioen biedt hoekkeukens in verschillende stijlen, zoals landelijk, modern, klassiek of industrieel. Op deze manier kun je de hoekkeuken uitkiezen die bij de inrichting van jouw huis past. Bovendien kun je ook verschillende stijlen mixen of elementen zoals een bar of een eiland toevoegen. Zo creëer je jouw ideale keuken.

Kom naar de showroom

Ben je enthousiast geworden en overweeg je ook een hoekkeuken in jouw woning? Kom dan naar de showroom en bekijk de hoekkeukens van Keuken Kampioen met eigen ogen. Bovendien staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Zelf jouw keukenopstelling bepalen?

  • Binnen 5 minuten een 3D ontwerp 
  • Kies stijl opstelling en indeling
  • Ontwerp bewaren en printen
Terug
Sluiten