hoogglans keukens

Hoogglans keukens bij Keuken Kampioen

Hoogglans keukens kenmerken zich door een strak en modern uiterlijk. De keukendeurtjes en lades hebben een glanzende afwerking, wat voor een chique uitstraling zorgt. De keukens ogen bovendien zeer ruimtelijk, zeker in combinatie met een witte uitvoering. Wil je meer weten over keukens in hoogglans, de voor- en nadelen en het onderhoud? Wij vertellen je graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden bij Keuken Kampioen! Keuken Kampioen heeft namelijk een keuken voor iedereen!

  • Keukens worden op maat geleverd?
  • Verkrijgbaar in elke opstelling?
  • Professionele montage?

Hoogglans keukens in verschillende kleuren

In hoogglans keukens kun je diverse kanten op wanneer het gaat om de kleur. Veelgebruikte kleuren zijn wit, zwart en grijs. Deze zogeheten neutrale kleuren sluiten prachtig aan bij de moderne look en zorgen voor een warme sfeer in jouw keuken. Met een witte hoogglans keuken staat stijl voorop en creëer je een ruimtelijk effect in de keuken.

Mag het wat stoerder? Ga dan voor een zwarte hoogglans keuken en geniet van een luxe sfeer tijdens het tafelen. Een grijze hoogglans keuken is ideaal voor een rustige sfeer en zorgt bovenal voor een tijdloze uitstraling. Wil je kleuren combineren? Geen probleem! De hoogglans keuken leent zich uitstekend voor diverse kleurencombinaties.

Verschillende onderdelen in de keuken in hoogglans

Liever niet de hele keuken in hoogglans? Ga dan voor verschillende hoogglans onderdelen in de keuken. Hierdoor geniet je toch van een moderne sfeer, zonder dat het glanzende effect overheerst. Ga bijvoorbeeld voor hoogglans keukenkastjes. De keukendeurtjes zijn echte sfeerbepalers. Maak ze hoogglans en je hebt direct een tijdloze uitstraling in de keuken. Voor een subtiele hoogglans look kun je eens kijken naar een hoogglans keukenblad. Of ga voor een hoogglans keukeneiland als blikvanger in jouw keuken.

Onderhoud hoogglans keuken

Wanneer je een hoogglans keuken aanschaft, wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de glanzende look en de moderne stijl. Gelukkig is de hoogglans keuken eenvoudig in onderhoud! Door de keuken regelmatig schoon te maken met en zachte doek met lauwwarm water en afwasmiddel zal jouw hoogglans keuken nog jarenlang stralen. Gebruik liever geen schuursponsjes of agressieve schoonmaakmiddelen, om eventuele schade te voorkomen.

Meer weten? Maak een afspraak bij Keuken Kampioen!

Wil jij een hoogglans keuken of hoogglans elementen in de keuken? Maak een afspraak en kom langs bij Keuken Kampioen. Onze adviseurs staan voor je klaar om samen jouw ideale keuken samen te stellen. 

Terug
Sluiten