moderne keukens

Moderne keuken

Moderne keukens kenmerken zich door een minimalistische vormgeving, een strak lijnenspel en het gebruik van moderne, eigentijdse materialen. Neutrale kleuren en een hoogglans afwerking zijn eveneens typerend voor de moderne keuken. Ben je benieuwd naar deze strakke keukenstijl? Keuken Kampioen vertelt meer over de inrichting, kleuren, keukenelementen en apparatuur van de moderne of strakke keuken. Laat je inspireren met voorbeelden van moderne keukens - Keuken Kampioen heeft namelijk een keuken voor iedereen!

  • Keukens worden op maat geleverd?
  • Verkrijgbaar in elke opstelling?
  • Professionele montage?

Verschillende moderne keukenopstellingen

Moderne keukens zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende keukenopstellingen. In een moderne keuken met eiland krijgt de moderne uitstraling flink de ruimte. Moderne keukens met kookeiland geven dan ook volop plek om uitgebreid te koken en samen te komen met vrienden of familie. Een andere veel geziene keuze is de moderne hoekkeuken. Met een hoekkeuken met modern design wordt de ruimte volledig gebruikt. Een strakke hoekkeuken is dan ook een goede keuze wanneer je weinig ruimte tot je beschikking hebt. De moderne keukenstijl komt dus ook goed tot zijn recht in kleine keukens. Door de strakke lijnen en het weglaten van tierlantijntjes laat een moderne kleine keuken elke ruimte groter lijken. Een kleine strakke keuken is dan ook altijd een goed plan.

Heb je meer ruimte tot je beschikking? Dan kun je ook denken aan een moderne u-keuken. Met een strakke u-keuken beweeg je daarnaast makkelijk door de keuken. Varianten hierop zijn de moderne rechte keuken en de moderne l-keuken. Zowel een rechte strakke keuken als een strakke l-keuken maken optimaal gebruik van de ruimte en gaan perfect samen met de moderne keukenstijl.

Een moderne keuken combineren met andere stijlen en materialen

Hoewel je glas, hoogglans materialen en glanzende keukenbladen van bijvoorbeeld graniet vaak terug ziet in moderne keukens, zijn er meer mogelijkheden. Zelfs met hout kun je een moderne keuken stijl creëren. Bijvoorbeeld door hout te combineren met strakke keuken elementen zoals greeploze kasten of moderne accessoires - zo ontstaat een strakke houten keuken. Een moderne houten keuken zien we dan ook steeds vaker terug: zelfs een moderne eiken keuken is mogelijk!

Verder kun je de moderne keuken ook combineren met andere keukenstijlen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mix tussen een landelijke en moderne keuken? Zo’n landelijk moderne keuken heeft kenmerken van beide keukenstijlen. Bijvoorbeeld met landelijk en gedetailleerd kraanwerk en keukenapparatuur in combinatie met moderne en strakke keukenkasten. Zo creëer je jouw persoonlijke landelijke strakke keuken.

Moderne keukens in verschillende kleuren

Met moderne keukens kun je qua kleur alle kanten op. Elke kleur geeft de ruimte een ander gevoel. Zo straalt een witte moderne keuken bijvoorbeeld rust en elegantie uit. Ook laat een witte moderne keuken de ruimte vaak groter lijken. Een strakke witte keuken kun je daarnaast goed combineren met felle kleuren voor een levendig geheel. Een moderne witte keuken is dan ook de ideale keuze om mee door te combineren.

De andere kant van het kleurenpalet, een moderne zwarte keuken, geeft jouw keuken juist een luxueuze en stoere uitstraling. Een strakke zwarte keuken is dan ook de perfecte keuze in een industrieel of modern interieur. Ben je op zoek naar neutraal en tijdloos terrein? Overweeg dan een grijze moderne keuken. Grijs is een veilige keuze die goed past in vrijwel elke interieurstijl. Met een grijze strakke keuken zit je dan ook altijd goed.

Meer weten? Plan eenvoudig een afspraak in bij Keuken Kampioen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een moderne keuken bij jou thuis? Maak dan eenvoudig een afspraak met een van onze keukenadviseurs voor een vrijblijvend advies! Onze adviseurs nemen je graag mee door de vele mogelijkheden bij jou thuis. Zo komt jouw moderne droomkeuken steeds dichterbij!

Terug
Sluiten