Plan je keukenafspraak

Met ruim 30 jaar ervaring, een eigen fabriek en 49 winkels door heel het land weten wij precies wat er allemaal mogelijk is. Onze keukenadviseurs helpen je met veel plezier!

Lukt het niet om overdag te komen? Geen probleem. Neem even contact op met de winkel, dan kijken we met je mee voor een afspraak na sluitingstijd.

  • Vrijblijvend inspiratie en advies
  • Plan eenvoudig direct een afspraak in onze agenda
  • Op een moment dat het jou uitkomt

Volop inspiratie

In onze winkels vind je heel veel inspiratie. Onze keukens passen in ieder huis. We hebben met de voorbeeld opstellingen rekening gehouden met verschillende maatvoeringen. Van groot tot klein, eiland tot hoek. Je vindt het allemaal.

A-merk apparatuur tegen de laagste internetprijs

Bij Keuken Kampioen komen alle keukens uit onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij de beste prijs tegen de beste kwaliteit garanderen. En de a-merk apparatuur? Die krijg je natuurlijk tegen de laagste internetprijs. En die laagste internetprijs zoeken we tijdens de afspraak samen op.

De voorpret kan beginnen

Bereid de afspraak alvast voor. Daar begint de voorpret! En het is voor ons ook heel erg handig. Met jouw Pinterest of moodboard zien wij meteen waar jouw voorkeur naar uitgaat. Zo kunnen we je het beste inspireren met de juiste kleuren, materialen en merken. Met een plattegrond of de afmetingen van jouw keukenruimte zien we ook meteen wat er mogelijk is qua opstelling en kunnen we je voorzien van het allerbeste advies.

#keukenkampioen