Keramieken keukenbladen – Keuken Kampioen
Keramieken keukenbladen
Keramieken keukenbladen

Keramieken keukenbladen

Een keramieken keukenblad staat bekend om zowel een luxe uitstraling als diverse praktische voordelen. Keramiek is een samenstelling van klei, bindmiddelen en kleurpigmenten. Door het samenpersen onder hoge druk ontstaat een oersterk materiaal dat bij uitstek geschikt is voor werkbladen in de keuken. Er zijn ook vele mogelijkheden voor kleuren en stijlen, zoals een marmerlook werkblad van keramiek of juist een stoere betonlook. Benieuwd naar het veelzijdige materiaal en de uiteenlopende mogelijkheden met een keramieken aanrechtblad? Keuken Kampioen vertelt je er meer over.

De veelzijdigheid van keramiek

Keramiek is een veelzijdig materiaal met praktische voordelen die goed van pas komen in de keuken. Zo is het materiaal behoorlijk stevig, krasbestendig, hittebestendig én vlekbestendig in vergelijking met andere gesteenten. Pas wel op met zware of scherpe voorwerpen, aangezien keramiek niet schokbestendig is. Verder vraagt een keramieken werkblad weinig onderhoud. Een vochtige doek en mild schoonmaakmiddel zijn voldoende voor een dagelijkse reiniging. Voor een intensieve en beschermende reiniging is OHSET M aan te raden. Ondanks alle praktische voordelen, is het altijd belangrijk om zorgvuldig om te gaan met het werkblad. Gebruik bijvoorbeeld altijd onderzetters en een snijplank en vermijd agressieve schuurmiddelen. Met correct gebruik en goed onderhoud beleef je jarenlang plezier aan dit duurzame keukenblad.  

Mogelijkheden met een keramieken keukenblad

Een keramieken aanrechtblad is in vrijwel alle kleuren en stijlen uitvoerbaar, doordat de toplaag een print is. Dat betekent dat voor iedere keukenstijl een werkblad van keramiek te vinden is. Een populaire keuze is een keramiek werkblad in marmerlook. Dankzij de combinatie van een natuurlijke print en het stenen materiaal doet dit werkblad niets onder voor een echt marmeren werkblad. Naast een keramiek marmerlook werkblad kies je uit talloze andere looks, zoals de robuuste betonlook of zelfs een sfeervolle houtlook. Een effen kleur, zoals zwart, wit of grijs, behoort eveneens tot de mogelijkheden. Zo creëer je met een keramieken werkblad altijd de gewenste uitstraling in jouw keuken.

Maak een afspraak in de keukenshowroom

Wil je meer weten over keramieken keukenbladen en de mogelijkheden voor jouw keuken? Maak een afspraak in een showroom bij jou in de buurt. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek beantwoorden onze keukenspecialisten graag al jouw vragen. Ook voorzien zij je van een deskundig, persoonlijk advies en handige tips.

Terug
Sluiten