Waarom kiezen voor Keuken Kampioen?

Alle kampioenen van Nederland kiezen voor Keuken Kampioen! Waarom? Keuken Kampioen heeft kwaliteitskeukens uit eigen fabriek, A-merken apparatuur voor de laagste prijs, deskundige adviseurs en 46 showrooms in Nederland.

Heel veel keuze en deskundig advies bij Keuken Kampioen

Bent u op zoek naar een keuken die past bij uw persoonlijke smaak, maar ook bij de ruimte en uw budget? Bij Keuken Kampioen combineert u kleuren, materialen, modellen, werkbladen en apparatuur. En u heeft keuze uit honderden deurtjes, grepen, inrichtingen en accessoires. Maar minstens zo belangrijk: u kunt vertrouwen op de kennis en ervaring van onze keukenadviseurs. Zo bewandelt u de slimste weg naar het beste eindresultaat: een geweldige keuken die ook nog eens optimaal ingedeeld is en waarvan u jarenlang van zult genieten.

Keuken Kampioen belooft u:
  • De beste prijs/kwaliteitsgarantie
  • Kwaliteitskeukens uit eigen fabriek
  • Eigen montage
  • A-merk keukenapparatuur voor de laagste prijs

Bezoek onze showroom voor ideeën en advies

Natuurlijk komt u bij Keuken Kampioen omdat u op zoek bent naar een nieuwe keuken. Maar u wilt ongetwijfeld ook een goed gevoel hebben bij de organisatie waar u deze grote aankoop gaat doen. We nodigen u daarom van harte uit in onze showroom. Zo krijgt u niet alleen een indruk van de nagenoeg eindeloze keuze in keukens. U ervaart bovendien de professionaliteit van onze keukenadviseurs en de gastvrijheid van al onze medewerkers.

Van algemene vragen tot maatwerkadvies

Met al uw vragen kunt u in de showroom terecht. Misschien is het uw eerste bezoek aan een keukenshowroom en heeft u behoefte aan algemene informatie. Of mogelijk wilt u juist aan de slag met een concreet ontwerp of een kleur of stijl die u al in gedachten heeft. In alle gevallen zijn wij er om antwoorden en een eerlijk advies te geven. Handig daarbij zijn de vele keukenopstellingen en soorten apparatuur. De showroom is bij uitstek de plek om uw ideeën werkelijkheid te zien worden en u te laten inspireren!

Advies van een specialist: maak een afspraak

U kunt altijd vrijblijvend binnenlopen in onze showrooms. Maar wilt u zeker weten dat een keukenadviseur uitgebreid de tijd voor u heeft op een moment dat u uitkomt? Maak dan direct een afspraak bij een Keuken Kampioen showroom bij u in de buurt en u krijgt alle aandacht die u verdient.

Inspiratie opdoen: vraag het gratis magazine aan

Een eerste indruk van onze grote collectie keukens krijgt u wanneer u het Keuken Kampioen magazine aanvraagt. Naast heel veel inspiratie en keukenopstellingen, staat het tijdschrift vol met handige tips. Perfect leesmateriaal wanneer u nadenkt over de aanschaf van een nieuwe keuken. Met al die informatie gaat u uitstekend voorbereid aan de slag.

Keuken Kampioen Purmerend

Uw keuken komt tot leven met een 3D-ontwerp

Kampioen in keukens zijn we mede omdat we uw keuken al in de ontwerpfase tot leven brengen. Hiervoor gebruiken we onze geavanceerde 3D-ontwerpsoftware. Bekijk samen met uw keukenadviseur het ontwerp, breng wijzigingen aan in de opstelling, kleuren en details. Net zolang tot hij helemaal perfect is!

Helder over de prijs

Duidelijkheid vinden we heel belangrijk. Onze offertes zijn daarom heel helder opgebouwd. U ziet precies wat u waarvoor betaalt. Zo maakt u eenvoudig keuzes of vraagt u uw keukenadviseur om alternatieven. En dan nóg blijft het altijd goed zaken doen met onze adviseurs, die open staan voor elke suggestie om uw keukenideeën te realiseren...

Keukens uit eigen fabriek

Het merk Steinhaus staat voor de allerbeste keukens uit de eigen Duitse fabriek van Keuken Kampioen. De kwaliteit van deze keukens is ongekend. Maar er zijn meer voordelen. Omdat wij het gehele traject van ontwerp tot productie en montage in eigen huis hebben, profiteert u van vrijheid en flexibiliteit. We kunnen snel leveren en lopen bovendien voorop als het gaat om innovaties die koken leuker en eenvoudiger maken. Tot slot staan we bekend om onze strenge kwaliteitscontroles. Kwaliteit staat nooit ter discussie bij Keuken Kampioen. Daarom geven we u met een gerust hart vijf jaar lang fabrieksgarantie.

Keukeninspiratie blog