Service

Waarom kiezen voor Keuken Kampioen?

Met ruim 25 jaar ervaring en 300.000 tevreden klanten weten wij wat de keukensmaak van Nederland is. Zo hebben we ook een keuken voor jou!

Zaterdag en zondag open tot 19 uur!

Een keuken voor iedereen!

Bij Keuken Kampioen zijn we inmiddels ruim 25 jaar aan ervaring rijker. Zo weten we dat veel mensen kiezen voor een strakke keuken, maar lang niet iedereen. Ieder zijn eigen smaak, ieder zijn eigen keuken. Onze adviseurs helpen jou aan jouw (droom)keuken. Van kleur, materiaal en opstelling tot apparatuur. Een keuken die past binnen de ruimte, jouw budget en een keuken die natuurlijk helemaal naar jouw smaak is!

Eigen keukenfabriek

Omdat we onze keukens in onze eigen fabriek maken zijn we erg flexibel. Toch een aanpassingen in kleur of dikte? Dat kan! Onze keukens worden in Duitsland gemaakt, met vakmanschap en precisie. Op deze manier zorgen wij de voor de beste kwaliteit en degelijkheid van de keukens. Op al onze keukens krijg jij 5 jaar garantie.

Het maken van keukenapparatuur is iets wat we niet zelf doen. Maar om de prijzen laag te houden, kijken we samen met jou naar de laagste prijs op internet. Dat is dan ook meteen jouw prijs. Zo zorgen we ervoor dat jij niet teveel betaalt, want dat zouden we zelf ook niet doen!

 

Kampioen in tevreden klanten

Wij staan voor jou klaar in onze showroom, maar ook daarbuiten. Van onze medewerkers in onze fabriek tot aan onze monteurs. We werken er samen om ervoor te zorgen dat jij zich helemaal thuisvoelt in jouw nieuwe keuken.

Keuken Kampioen belooft jou:

 

  • De beste prijs/kwaliteitsgarantie
  • Kwaliteitskeukens gemaakt in onze eigen fabriek
  • Professionele montage, door onze eigen keukenmonteurs
  • A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs

 

Breng een bezoekje aan de showroom

Op onze collectiepagina vind jij onze ruime collectie keukens. Verschillende stijlen, materialen en opstellingen. De plek om alvast een aantal keukens te bekijken. Maar een keuken wil jij ‘uitproberen’ en dat kan in onze showroom. Hier kan je materialen voelen, vergelijken en bekijken. Met een daarbij passend advies van onze adviseurs.

Bekijk ook eens onze keukens van tevreden klanten pagina, hier zie jij hoe onze keukens staan bij onze klanten thuis!

Afspraak Keuken Kampioen

Van vragen tot advies

Een bezoekje aan onze showroom betekent niet dat je meteen met een offerte onder de arm naar huis gaat. Ook voor algemene vragen staan we voor jou klaar. We geven advies over kleuren, materialen, opstellingen, stijlen en apparatuur.

Wil jij jouw ideeën al omzetten in een concreet ontwerp? Dan gaan we samen met jou zitten voor een 3D-schets van jouw nieuwe keuken. Nog op inspiratietour? Dan is de showroom bij uitstek de plek om jou te laten inspireren!

Inspiratie magazine

Laat je inspireren door ons keukenmagazine! Hierin vind jij onze ruime keukencollectie, tips en informatie over Keuken Kampioen.

Wist jij bijvoorbeeld dat al onze keukens uit onze eigen fabriek komen? Ook daarover lees je meer in het magazine. Het is het ideale vertrekpunt voor uw oriëntatie naar jouw nieuwe keuken.

Neem de tijd!

Onze adviseurs staan altijd voor jou klaar, maar om er verzekerd van te zijn dat jij in alle rust jouw ideeën en wensen kan bespreken maak je een afspraak.

Gewoon, op een moment dat het jou uit komt, ook in de avonduren of zelfs bij jou thuis! Maak hier een afspraak bij een Keuken Kampioen showroom bij jou in de buurt.

Keukenontwerp in 3D

3D ontwerp

Met onze 3D-ontwerpen brengen we jouw keukenwensen tot leven. Samen met jouw keukenadviseur kijk jij naar het ontwerp.

De eerste schets, daarna kun je eindeloos wijzigen in opstelling, kleuren, materialen en andere details. Net zolang tot hij helemaal perfect is!

Offerte Keuken Kampioen

Een heldere prijs

Onze offertes zijn helder opgebouwd, zodat we jou ook in de prijs inzicht geven. Jij ziet precies wat je waarvoor betaalt.

Zo kun je eenvoudig dingen naar wens aanpassen of jouw keukenadviseur om passende alternatieven vragen. We weten zeker dat we ook voor jou een keuken hebben, dus we staan er voor open om al jouw keukenideeën te realiseren.

Je eigen keuken in 3D?

Je wilt een nieuwe keuken, maar weet niet goed waar te beginnen. Er komt dan ook een hoop kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Voor welke opstelling kies je en wat voor keukenkastjes zien we straks in jouw keuken terug? Wees gerust; wij kunnen je helpen bij al deze vragen. Een afspraak met één van onze adviseurs neemt hoogstwaarschijnlijk veel van je vragen weg. Hieronder lees je wat je nu al kunt doen.

Gaat de nieuwe keuken passen in mijn woning?
Ben je benieuwd of jouw ideale keuken wel past binnen jouw woning? Ontdek het zelf middels onze 3D ontwerptool. Met deze gratis online tool heb je snel een goed beeld van de mogelijkheden binnen jouw keukenruimte.

Past de keuken binnen het budget?
Wil je alvast weten wat je keuken gaat kosten? Selecteer zelf de opties die je graag in de keuken terugziet en vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie op van jouw eigen toekomstige keuken!

Ontwerp jouw keuken in 3D

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken jouw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Terug
Sluiten