Uitverkoop

Showroomkeukens uitverkoop

Een showroomkeuken biedt de oplossing wanneer u op zoek bent naar een goedkope keuken met alles erop en eraan. Deze keukens staan opgesteld in onze winkels en moeten plaats maken voor de nieuwe keukencollectie. Ze worden daarom verkocht tegen een scherpe prijs! 

Dit jaar al 156 showroomkeukens verkocht!

Korting tot 70%

  • Keuken is naar wens aanpasbaar
  • Demontage, vervoer en montage = mogelijk
  • 1 Jaar garantie op de apparatuur
  • Extra kasten kunnen bijbesteld worden

De voordelen van een showroomkeuken

Een showroomkeuken biedt veel voordelen. We hebben ze voor u hieronder op een rij gezet:

✓ Uitstekende kwaliteit/prijs verhouding

Met de aanschaf van een showroomkeuken koopt u een keuken met een hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Kortingen lopen soms wel op tot 70%. Showroommodellen bieden hierdoor de oplossing voor iedereen met een klein budget. Dankzij de goede kwaliteit kunt u er lang van genieten.

✓ Inclusief keukenapparatuur

Een showroomkeuken is volledig uitgerust, wat betekent dat u een showroomkeuken aanschaft inclusief alle a-merk apparatuur die u wellicht gewoonlijk niet zo snel zou aanschaffen. Zo kan het zijn dat er een super luxe oven bij zit of een kraan met kokend water functie die u altijd al wilde hebben.

✓ U weet waar u aan toe bent met een showroomkeuken

De keuken die u in de showroom ziet, is exact de keuken die bij u thuis komt te staan. U heeft in de showroom al meteen een goed beeld van uw nieuwe keuken gekregen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan nadat de keuken thuis gemonteerd is.

✓ Aanpassingen zijn mogelijk

U kunt een showroomkeuken aanpassen naar eigen wens. Bevalt de apparatuur bijvoorbeeld niet helemaal? Of wilt u graag andere fronten? Verschillende aanpassingen zijn mogelijk tegen een eventuele meerprijs. Ook kan de showroomkeuken altijd op maat gemaakt worden door extra kasten of passtukken te bestellen. Overleg dit met een van onze keukenadviseurs.

Terug
Sluiten