Apparatuur
Apparatuur

Kampioen in A-merk keukenapparatuur!

Bent u op zoek naar apparaten voor in uw nieuwe keuken? Is uw vaatwasser of afzuigkap aan vervanging toe? Nu bent u bij Keuken Kampioen helemaal aan het juiste adres. 

Met bijna 50 showrooms altijd dichtbij

Altijd de laagste internetprijs; we zoeken samen naar de laagste prijs op internet. Deze prijs geldt op dat moment ook voor u!
Laagste internetprijs

Keukenapparatuur nodig? Kom naar een showroom

Zoek niet verder voor een nieuw inbouwapparaat! Met een enorm assortiment A-merk apparatuur en meer dan 25 jaar ervaring in inbouwapparatuur kunnen wij u als geen ander helpen bij de juiste keuze.

Samen zoeken we naar het beste apparaat

U hoeft niet eindeloos zelf online keukenapparatuur te vergelijken. Samen met de adviseur gaat u op zoek naar het beste passende apparaat aan de hand van uw wensenlijst. 

Altijd de laagste internetprijs

We zoeken samen naar de laagste prijs op internet. Deze prijs geldt op dat moment ook voor u! Ook dat hoeft u dus niet zelf te doen. Dat is voor ons net zo vanzelfsprekend als een goede service en de beste kwaliteit.

 

APPARATEN IN HET ECHT BEKIJKEN?

Om er zeker van te zijn dat u de juiste keukenapparatuur vindt, nodigen wij u uit onze apparaten te komen bekijken. 

  • Onze adviseurs geven deskundig advies
  • Samen gaan we op zoek naar de laagste internetprijs
Zelf uitproberen KKN

Kookplaten

Een kookplaat kopen die bij uw wensen past, doet u bij Keuken Kampioen. Een kookplaat is een essentieel onderdeel van uw keuken. Er is een diversiteit aan (inbouw) kookplaten, zoals;gaskookplaten, keramische kookplaten, inductiekookplaten, gas op glas kookplaten, elektrische kookplaten, domino kookplaten en combinaties tussen gas en elektrisch koken. Bij Keuken Kampioen zijn we kampioen in kookplaten. Bel of bezoek één van onze winkels als u hulp wilt bij het kopen van een kookplaat of fornuis.

Afzuigkappen

Een afzuigkap is essentieel in uw keuken. Eenvoudig schoon te maken, een hoge capaciteit, goede verlichting, geruisloos: uw nieuwe afzuigkap moet bovenal praktisch zijn. Maar eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat. In de showroom van Keuken Kampioen ontdekt u welke afzuigkap het beste bij uw (nieuwe) keuken past. Dankzij onze lage prijzen bent u er bovendien van verzekerd dat u nooit teveel voor uw afzuigkap betaalt. Zoek samen met onze adviseurs de voordeligste prijs op internet, of neem uw gevonden internetprijs alvast mee!

Vaatwassers

Een vaatwasser is zo'n uitvinding die het leven een stuk aangenamer heeft gemaakt. Wilt u een vaatwasser kopen ter vervanging? Wilt u de bediening aan de binnen of buitenkant van uw vaatwasser? Wilt u een aquastop? Wilt u in ieder geval een geruisloze vaatwasser? Er zijn heel veel verschillende opties en mogelijkheden. Bij Keuken Kampioen zijn we kampioen in vaatwassers. Laat u daarom uitgebreid voorlichten in één van onze vestigingen over de diverse merken vaatwassers in het assortiment. 

Koel- en vrieskasten

Een koelkast of vriezer? Of een combinatie van beide? Wilt u een Amerikaanse (side-by-side) koelkast met ijsblokjes machine kopen? Bij Keuken Kampioen zijn we kampioen in koelkasten en vriezers. Onze specialisten adviseren u graag bij het kopen van een vrijstaande Amerikaanse koelkast, inbouw koelkast, onderbouw koelkast, koel-vries combinatie, inbouw diepvriezer of onderbouw vriezer. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in inbouwkoelkasten en/of vriezers en kunnen u dus uitgebreid advies geven zodat u de juiste keuze maakt. Loop eens binnen!

Ovens & magnetrons

Wilt u een oven, magnetron of combi magnetron kopen? Er zijn verschillende soorten en uitvoeringen zoals een conventionele oven, multifunctionele oven of een stoomoven. En dan nog verschillende uitvoeringen: met of zonder kinderbeveiliging, met uitschuifbare geleiders, met diverse voorgeprogrammeerde functies, geschikt voor verschillende nis maten (38 cm / 45 cm / 60cm). Heel veel keuzes dus! Bij Keuken Kampioen zijn we kampioen in ovens en magnetrons. Bezoek één van onze winkels als u hulp wilt bij het kopen van een oven of magnetron.

Koffiemachines

Een koffiemachine kopen die bij uw wensen past, doet u bij Keuken Kampioen. Afhankelijk van het type koffiemachine kunt u kiezen uit koffie gezet van verse koffie bonen , gemalen koffie of ESE Pads. Thee water tapt u uit de aparte heetwater tapkraan. Er zijn veel verschillende opties en mogelijkheden voor het kopen van koffiezetapparaat. Bij Keuken Kampioen zijn we kampioen in koffiezetapparaten. Bel of bezoek één van onze winkels als u uitgebreid advies wilt bij het kopen van een koffiemachine.

Van espresso tot cappuccino

Alles over keukenapparatuur

Bent u op zoek naar een vaatwasser, fornuis, afzuigkap of ander inbouwapparaat? Bij Keuken Kampioen bent u altijd aan het juiste adres. Ook als u op zoek bent naar de laagste prijs. Bij Keuken Kampioen koopt u keukenapparatuur voor de laagste prijs van internet. Hoe dit werkt? Bij de aanschaf van uw apparatuur zoekt u samen met uw keukenadviseur naar de laagste internetprijs van dat moment. Wij nemen deze prijs direct over.

Liever eerst zelf op zoek naar de beste prijs? Geen probleem! Neem een screenshot van de door u gevonden prijs mee naar de showroom. Na een korte controle nemen wij ook die prijs over. Combineer de service van onze keukenadviseurs met de laagste prijs. Want ook voor producten die niet uit onze eigen fabriek komen, geldt: gegarandeerd de beste prijs.

Kijk, dáár heb je wat aan!

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
Apparatuur uitproberen

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten te komen bekijken in de showroom. 

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Informatie van de adviseur helpt bij uw keuze
Terug
Sluiten