Novy keukenapparatuur

Novy staat voor elegantie, efficiëntie en hoogwaardige technologie

Het toonaangevende Novy biedt een compleet assortiment afzuigkappen, domino-apparatuur en inductiekookplaten. Het merk blijft innoveren en zoekt telkens weer naar een slimmere manier van afzuigen en koken. Volgens Novy is de keuken een leefruimte waar het gezellig en aangenaam moet zijn zonder storende elementen. De apparatuur van Novy kenmerkt zich naast hoogwaardige technologie ook door een strak en stijlvol design dat gezien mag worden in jouw keuken.

Specifiek op zoek?

Haal meer uit jouw apparatuur

Novy afzuigkappen

De afzuigkappen van Novy

Novy is al 55 jaar specialist in keukenventilatie en loopt voorop met fluisterstille apparatuur en randafzuiging van hoogwaardige kwaliteit. De fabrikant blijft innoveren en biedt afzuigkappen die met hun stijlvolle design de keuken of woonruimte aankleden en geur- en dampvrij houden. Het assortiment bestaat uit alle mogelijke modellen van wandschouwen tot inbouwmodellen en de nieuwste werkbladafzuiging in combinatie met de Novy kookplaten. Voor elke keuken biedt Novy een bijpassende oplossing.

Novy kookplaat

De kookplaten van Novy

De inductiekookplaten van Novy maken koken gemakkelijk en leuk. Novy biedt drie series inductiekookplaten, de Inductie Pro, Power en Comfort. De keuze hangt af van jouw kookgewoontes en -wensen. Ook biedt Novy het inductie dominosysteem waarbij je verschillende kookmodules met elkaar kunt combineren. Het betreft teppan yaki of de mogelijkheid om te wokken in combinatie met een inductiekookplaat. De dominocollectie kun je bovendien perfect combineren met de UP_SIDE, de geïntegreerde werkbladafzuiging van Novy.

Combinatie van afzuigkap en kookplaat van Novy

Kies je voor een afzuigkap en kookplaat van Novy? Dan kun je in sommige gevallen met InTouch de afzuiging bedienen via de kookplaat. Dat is praktisch en zorgt voor extra bedieningsgemak.

Breng een bezoek aan onze showroom voor meer informatie

Wil je meer weten over de apparatuur van Novy? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar een adviseur jou graag te woord staat en al jouw vragen beantwoordt. De apparatuur testen is ook altijd mogelijk.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat jij het juiste apparaat vindt, nodigen wij jou uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien jouw van alle informatie