Keuken Kampioen - landelijke keukens
Landelijke keuken
landelijke keukens

Landelijke keukens

Landelijke keukens zijn een must voor iedereen die van een robuuste, warme uitstraling houdt. Je voelt je meteen helemaal thuis in een landelijke keuken.

Deze keuken is bij uitstek de plek om een lekker wijntje te drinken met vrienden aan de grote houten keukentafel of een heerlijk gerecht klaar te maken voor de hele familie aan het praktische losstaande fornuis.

Dit type keuken vormt dan ook het kloppend hart waar wonen en koken kan worden gecombineerd.

Karakteristieke eigenschappen van de landelijke keuken

Karakteristieke eigenschappen van de landelijke keuken De landelijke keuken is karaktervol dankzij verschillende unieke eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het platteland als ware in huis wordt gehaald. De belangrijkste kenmerken zetten we voor u op een rijtje, zodat u zich kan wanen in degezellige en knusse sfeer die deze keuken biedt.

Kleurgebruik

Natuurlijke grijstinten zijn de kleuren die in een landelijke keuken centraal staan. De kleurcombinatie van magnolia en antraciet zorgen voor een warme uitstraling. Landelijke keukens zijn er echter in alle soorten en maten en zijn grenzeloos te combineren zodat de keuken past in allerlei verschillende woningen en interieurs. Door te spelen met andere kleuren kunt u uw eigen stijl creëren.

Materialen

Hout, graniet en composiet zijn natuurlijke materialen die verwerkt zijn in verschillende onderdelen van de landelijke keuken zoals de vloer, het werkblad en de kasten. Deze materialen zorgen voor de robuuste uitstraling die zo kenmerkend is voor dit type keuken. Daarnaast is het natuurlijk altijd voordelig dat deze materialen gemakkelijk te onderhouden zijn.

Apparaten

In een landelijke keuken zijn het fornuis, de oven en een stevig formaat koelkast niet weg te denken. Het losstaande fornuis onder de brede schouw heeft zoveel mogelijk gaspitten om van het koken een feestje te maken. De robuuste uitstraling van dit type keuken komt terug in de moderne apparatuur. De vele houten planken en kastjes met de sierlijke ornamenten en grepen bieden daarbij genoeg plek om de smaakvolle kruiden en ander kookgerei op te bergen.

Meer weten? Is uw interesse gewekt? Bezoek één van onze showrooms , zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden voor een landelijke keuken bij u thuis! Wij helpen u graag bij het samenstellen van de ideale keukenindeling.

 

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2018 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp

Zelf aan de slag?

Een nieuwe keuken speelt al even in uw hoofd. Een modernere look, een aanbouw voor een keuken of een keuken voor in uw nieuwe huis. U heeft wellicht al een beeld hoe deze nieuwe keuken eruit moet gaan zien? Maar het liefst wilt u eerst zelf wat meer te weten komen over de mogelijkheden. Wij snappen dat en bieden u volop mogelijkheden. 

De ruimte
Eerst aan de slag met de ruimte? U kunt de ruimte waar uw nieuwe keuken komt eenvoudig intekenen en spelen met keukenkasten en apparatuur in de 3D ontwerptool.

Een prijsindicatie
Alvast inzicht in wat een nieuwe keuken kost? Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van uw persoonlijke keuken!

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp uw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van uw persoonlijke keuken. Kies uw opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van uw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost uw nieuwe keuken?

Kies zelf wat u allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van uw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT U ALLEMAAL IN UW KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Terug
Sluiten