Groen

Groene keukens

Een groene keuken is warm en erg sfeervol. We begrijpen dan ook goed dat we deze kleur keuken steeds vaker terugzien. Desondanks beschik je met een groene keuken ook zeker over een unieke keuken. Er zijn veel verschillende soorten groene keukens, zo kun je gaan voor bijvoorbeeld een appeltjesgroene keuken of een stoere, industriële keuken met een donkergroene kleur. Bij Keuken Kampioen vertellen we je graag meer over groene keukens!

  • Keukens worden op maat geleverd?
  • Verkrijgbaar in elke opstelling?
  • Professionele montage?

Verschillende kleuren groen in de keuken

Een groene keuken is verkrijgbaar in verschillende kleuraccenten en tinten. Misschien houd je van een rustige, zachte groene kleur voor een warme uitstraling. Een olijfgroene keuken of een donkergroene keuken is dan een goede optie. Deze kleuren stralen warmte uit en brengen sfeer in de ruimte. Hetzelfde geldt voor een oud groene keuken, wat een zachte tint heeft. Een groen grijze keuken heeft een neutrale tint maar tóch het groene accent wat het weer uniek maakt. Maar kan het voor jou niet gek genoeg? Dan is een felgroene keuken meer iets voor jou! Is een felgroene keuken toch iets teveel van het goede? Denk dan ook eens aan een mintgroene keuken, of wat dacht je van een lichtgroene keuken?

Verschillende stijlen groene keukens

Een groene keuken past in elke keukenstijl, of je nu houdt van modern, industrieel of landelijk. Houd je van een groene landelijke keuken? Dan is een mat groene keuken een goede optie. Deze kleur zorgt voor een zachte, warme uitstraling. Bovendien is groen al een echte natuurkleur, wat dus zorgt voor een ware, landelijke sfeer. Ook als je houdt van een moderne groene keuken, zijn er mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een hoogglans groene keuken. Een hoogglans keuken in groen zorgt voor een strakke afwerking, wat goed past bij de moderne uitstraling. Wil jij voor een industriële groene keuken gaan? Kies dan voor een keuken met een stoere, robuuste afwerking in donkergroene kleur.

Groene elementen in de keuken

Ook als je niet direct een geheel nieuwe keuken wil aanschaffen, kun je een groene keuken creëren door slechts een aantal elementen te vervangen door groene elementen. Maak bijvoorbeeld je keukendeurtjes groen. Met groene keukenkastjes is de aanblik van je keuken al grotendeels groen. Een andere manier om groen mooi terug te laten komen is met een groene muur in de keuken. Je kunt ook kiezen voor groene apparatuur, zoals een groene afzuigkap of een groene koelkast.

Plan een afspraak

Advies nodig voor je nieuwe keuken?

Wij helpen graag!

  • Afspraak in de showroom of bij je thuis
  • Persoonlijk en uitgebreid advies op maat
Ontwerp jouw keuken in 3D

Ontwerp jouw nieuwe keuken in 3D

Ontwerp heel eenvoudig jouw ideale keuken.

  • Ontwerp zelf
  • Kies jouw eigen indeling
  • Bewaar je ontwerp

Eigen fabriek

Dankzij onze eigen fabriek houden wij de productie van onze keukens in eigen hand. Zo leveren topkwaliteit voor de beste prijs. Door onze eigen fabriek zijn er ook veel mogelijkheden, bijvoorbeeld in keuken kleuren. Heb je een bepaalde kleur in gedachten maar zie je die niet op onze website staan? Er is meer mogelijk dan je denkt. Maak een afspraak met een van onze adviseurs in de winkel. Zij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

 

Terug
Sluiten