Design keukens

Design keukens zijn moderne keukens met een gewaagde uitstraling. Design keukens, ook wel luxe keukens genoemd, hebben een strakke vormgeving en zijn tot in de puntjes afgewerkt. De materialen in een design keuken hebben vaak een luxe en strakke uitstraling. Door het gebruik van marmer, composiet of glas wordt dit extra benadrukt. Ook design keukenapparatuur maakt een design keuken helemaal af. Je geeft je keuken hiermee een luxe uitstraling en bovendien kun je met luxe keukenmerken heerlijk koken. Nieuwsgierig naar deze luxe en design kwaliteitskeukens? Keuken Kampioen vertelt je meer over deze exclusieve keukens en de vele mogelijkheden van deze keukenstijl. Keuken Kampioen heeft namelijk een keuken voor iedereen!

Luxe onderdelen in de keuken

In een luxe of design keuken staat apparatuur van topkwaliteit. De apparatuur in de luxe of designkeuken wordt vaak ín de keuken gebouwd, zoals een inbouwoven, kokend waterkraan en espressomachine.

Kookeiland
Vaak wordt er bij een design keuken gekozen voor een kookeiland. Een luxe keuken met kookeiland, ook wel een design kookeiland genoemd, is een echte blikvanger in de ruimte en kun je helemaal naar wens inrichten en samenstellen. Met een luxe kookeiland geniet je van een prachtige luxueuze sfeer in de keuken waarin koken en leven samenkomen en je elke dag kunt genieten.

Apparatuur
De apparatuur van een design keuken onderscheidt de luxe keuken van een gewone keuken. Met hoogwaardige design apparatuur van topkwaliteit geef je jouw design keuken een luxueuze uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een design koelkast en een luxe oven, fornuis en afzuigkap van topkwaliteit. Hierdoor worden de basiselementen in de keuken mooie eyecatchers waar je elke dag van geniet. Luxe apparatuur is verkrijgbaar in elke categorie: wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe Amerikaanse koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat en stoomoven?

Kranen
Een ander keukenonderdeel waar je jouw keuken echt een design twist mee kunt geven zijn kranen. Met een design kraan geef jij jouw keuken de finishing touch. Een keukenkraan is niet alleen een lust voor het oog, ook het gebruiksgemak van een luxe keukenkraan is hoger dan dat van een ‘gewone’ keukenkraan. Daar geniet je elke dag van.

Aanrechtbladen
Tot slot een zeer sfeerbepalend keukenonderdeel waar je echt het verschil mee kan maken in je keuken: het aanrechtblad. Het materiaal, de kleur en de kwaliteit en afwerking van een luxe keukenblad stem je helemaal af op jouw persoonlijke smaak. Zo geef je jouw keukenwerkblad een luxe uitstraling.

Luxe keukens in verschillende stijlen

Luxe keukens kunnen worden uitgevoerd in verschillende stijlen. De luxe landelijke keuken of landelijke design keuken geeft een rustgevende en warme uitstraling. Met fijne details en robuuste elementen is de luxe landelijke keuken een warme plek om samen te komen en te genieten. Een luxe moderne keuken kenmerkt zich juist door strakke lijnen waarbij de (inbouw)apparatuur en andere design elementen opvallen. Hier hoort ook de minimalistische moderne keuken bij, met een ‘simpel’ en strak design. Natuurlijk kun je jouw luxe of design keuken volledig naar eigen wens samenstellen, voor welke keukenstijl je ook gaat.

Luxe keuken kopen

Ben je enthousiast geworden van de mogelijkheden van luxe of design keuken en wil je graag een luxe keuken kopen? Maak dan een afspraak met één van onze keukenadviseurs! Zij vertellen je graag over de mogelijkheden. De kosten van een luxe keuken hangen af van je precieze wensen. Daarom is de prijs van een luxe keuken niet zomaar te bepalen. Wij denken graag met je mee om de kosten van jouw luxe droomkeuken vast te stellen. En natuurlijk om jouw droom designkeuken samen met jou te ontwerpen. 

Meer weten? Plan eenvoudig een afspraak in bij Keuken Kampioen!

Bij het ontwerpen van een luxe keuken sta je voor vele mogelijkheden en keuzes. Daarom staan onze keukenadviseurs voor je klaar om je vrijblijvend te adviseren. Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs en kom langs in één van onze vestigingen. Dan komt jouw luxe droomkeuken steeds dichterbij!