Greeploze keukens: strak en stijlvol - Keuken Kampioen
greeploze keukens
Greeploze keuken

Greeploze keukens

Een greeploze keuken heeft een stijlvolle uitstraling dankzij de afwezigheid van handgrepen en knoppen. Het resultaat hiervan is een trendy keuken die perfect past in een moderne of design keukenstijl.

Twijfel je of je een keuken wilt die greeploos is? Wij hebben de kenmerken en voordelen voor je op een rijtje gezet.

Wat is kenmerkend voor een greeploze keuken?

Een keuken zonder grepen kenmerkt zich door een aantal onderdelen:

  • Strakke uitstraling: de afwezigheid van handgrepen en knoppen zorgen voor een strakke uitstraling van je keuken. Moderne of design keukens zijn daardoor vaak greeploos.
  • Prachtige vlakverdeling: je keukenkastjes vormen een eenheid en worden alleen van elkaar onderscheiden door de smalle groeven. Het resultaat: een prachtig lijnenspel dat de aandacht trekt.
  • Straalt rust uit: je wordt bij een greeploze keuken niet meer afgeleid door opvallende grepen. Je keuken straalt juist rust uit en valt op door zijn eenvoud. Hierdoor leg je de nadruk op andere onderdelen van je keuken.

Nieuwste technologieën

De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat je met het allergrootste gemak een greeploze kast of lade kan openen en sluiten. Soft motion voorkomt dat de lades en kastjes niet met een klap dichtvallen, maar afgeremd worden wanneer je deze sluit. Met het tip-on systeem kan iedereen van het gezin gemakkelijk een lade of kastje openen door hier zachtjes tegenaan te duwen. 

Onderhoudsvriendelijk

Een greeploze keuken is gemakkelijk schoon te maken en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Je hoeft niet meer om handgrepen of knoppen heen te poetsen, maar haalt met het grootste gemak een doekje over de keukenkastjes. Heb je een hoogglans keuken? Vette vingers vallen dan snel op, maar met een microvezel doekje zijn de frontjes snel weer glanzend. 

Greeploze keukens in diverse stijlen, kleuren en prijsklassen

Kies voor een greeploze keuken die geheel past bij uw smaak en wensen. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren. In elke prijsklasse kun je bovendien een geschikte greeploze keuken vinden.

Meer informatie?

Wil je meer weten over greeploze keukens? Bestel dan ons gratis magazine. Hier kun je inspiratie opdoen, de laatste keukentrends vinden en tips lezen voor je nieuwe keuken. 

 

 

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2018 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp

Je eigen keuken in 3D?

Je wilt een nieuwe keuken, maar weet niet goed waar te beginnen. Er komt dan ook een hoop kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Voor welke opstelling kies je en wat voor keukenkastjes zien we straks in jouw keuken terug? Wees gerust; wij kunnen je helpen bij al deze vragen. Een afspraak met één van onze adviseurs neemt hoogstwaarschijnlijk veel van je vragen weg. Hieronder lees je wat je nu al kunt doen.

Gaat de nieuwe keuken passen in mijn woning?
Ben je benieuwd of jouw ideale keuken wel past binnen jouw woning? Ontdek het zelf middels onze 3D ontwerptool. Met deze gratis online tool heb je snel een goed beeld van de mogelijkheden binnen jouw keukenruimte.

Past de keuken binnen het budget?
Wil je alvast weten wat je keuken gaat kosten? Selecteer zelf de opties die je graag in de keuken terugziet en vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie op van jouw eigen toekomstige keuken!

Ontwerp uw eigen keuken

Ontwerp jouw eigen keuken

Maak nu geheel gratis een 3D ontwerp van jouw persoonlijke keuken. Kies de opstelling, kleur, keukenblad en nog veel meer met onze handige 3D ontwerp tool.

  • Bepaal zelf de look van jouw nieuwe keuken
  • een gratis 3d ontwerp in slechts 3 stappen
Bereken uw keukenprijs

Wat kost jouw nieuwe keuken?

Kies zelf wat je allemaal aan deze keuken wilt aanpassen of toevoegen en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie van jouw persoonlijke keuken

  • KIES ZELF WAT JE ALLEMAAL IN DE KEUKEN WILT
  • ONTVANG BINNEN 5 MINUTEN EEN PRIJSINDICATIE
Terug
Sluiten