Hoekkast keuken oplossingen - Keuken Kampioen
Hoekkast keuken
Hoekkast keuken

Hoekkast keuken oplossingen

Een hoekkast komt bijna in iedere keuken voor. Hierbij kun je kiezen uit mooie verschillende systemen om de hoek van jouw keuken optimaal te benutten. Wil je hier graag spullen opbergen die je niet vaak gebruikt? Dan kun je kiezen voor standaard kastindelingen, bijvoorbeeld met planken. Wanneer je spullen in deze hoekkast opbergt die je wel vaak gebruikt, dan is het fijn als je hier goed bij kan.

Hiervoor zijn diverse oplossingen mogelijk en hier vertellen wij je graag meer over!

Hoekkast indelingen

Het is natuurlijk altijd fijn als je goed bij je spullen kunt, wat vooral een uitdaging wordt als de kast erg diep is. Daarom overweegt men vaak om een hoekkast aan te schaffen. Tegenwoordig zijn er diverse oplossingen mogelijk, waardoor je heel veel plezier hebt van de opbergruimte in jouw hoekkast. Bij het kiezen van een hoekkast heb je bijvoorbeeld de keuze uit de volgende indelingen:

·         Planken.

De meest simpele oplossing en vaak ook de goedkoopste is om planken in de hoekkast te plaatsen.

·         Carrouselkast.

Een ronddraaiend blad, vaak twee onder elkaar, die zich in de hoekkast bevindt. Wanneer je de kast opent en aan het blad draait, komen alle spullen van achterin de kast naar voren.

·         Hoekkeukenlades.

Net zoals een keukenlade, kun je voor de hoekkast in de keuken kiezen voor een lade en ook deze zijn op maat te maken.

·         Le mans systeem.

Dit systeem lijkt op een carrouselkast. Alleen draaien de planken niet rond, maar komen bij dit systeem de planken in zijn totaliteit naar buiten geschoven. Dus ook bij dit systeem hoef je niet meer op je knieën om achter in de hoekkast te komen!

 

Modellen hoekkast

Naast de verschillende indelingen heb je altijd de keuze om de hoekkasten in dezelfde uitvoering te laten plaatsen als al jouw andere keukenkasten. Kies voor mooie graveringen in de keukenkastfrontjes wanneer je meer een nostalgische keukenstijl wil creëren of juist voor glanzend wit voor een moderne strakke stijl. Door het grote aanbod kan het misschien lastig zijn om een keuze te maken. Wij helpen je hier graag bij.

Bezoek de showroom

Breng een bezoek aan één van onze showrooms van Keuken Kampioen en laat je inspireren door de mogelijkheden van hoekkasten in keukens. Onze adviseurs helpen je graag en geven je een uitgebreid deskundig advies.

 

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2019 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp
  • Stuur mij een keukenmagazine
Terug
Sluiten