Hoekkast keuken oplossingen - Keuken Kampioen
Hoekkast keuken
Hoekkast keuken

Hoekkast keuken oplossingen

Een hoekkast komt bijna in iedere keuken voor. Hierbij kunt u kiezen uit mooie verschillende systemen om de hoek van uw keuken optimaal te benutten. Wilt u hier graag spullen opbergen die u niet vaak gebruikt? Dan kunt u kiezen voor standaard kastindelingen, bijvoorbeeld met planken. Wanneer u spullen in deze hoekkast opbergt die u wel vaak gebruikt, dan is het fijn als u hier goed bij kan.

Hiervoor zijn diverse oplossingen mogelijk en hier vertellen wij u graag meer over!

Hoekkast indelingen

Het is natuurlijk altijd fijn als u goed bij uw spullen kunt, wat vooral een uitdaging wordt als de kast erg diep is. Daarom overweegt men vaak om een hoekkast aan te schaffen. Tegenwoordig zijn er diverse oplossingen mogelijk, waardoor u heel veel plezier heeft van de opbergruimte in uw hoekkast. Bij het kiezen van een hoekkast heeft u bijvoorbeeld de keuze uit de volgende indelingen:

·         Planken.

De meest simpele oplossing en vaak ook de goedkoopste is om planken in de hoekkast te plaatsen.

·         Carrouselkast.

Een ronddraaiend blad, vaak twee onder elkaar, die zich in de hoekkast bevindt. Wanneer u de kast opent en aan het blad draait, komen alle spullen van achterin de kast naar voren.

·         Hoekkeukenlades.

Net zoals een keukenlade, kan u voor de hoekkast in uw keuken kiezen voor een lade en ook deze zijn op maat te maken.

·         Le mans systeem.

Dit systeem lijkt op een carrouselkast. Alleen draaien de planken niet rond, maar komen bij dit systeem de planken in zijn totaliteit naar buiten geschoven. Dus ook bij dit systeem hoeft u niet meer op uw knieën om achter in de hoekkast te komen!

 

Modellen hoekkast

Naast de verschillende indelingen heeft u altijd de keuze om de hoekkasten in dezelfde uitvoering te laten plaatsen als al uw andere keukenkasten. Kies voor mooie graveringen in de keukenkastfrontjes wanneer u meer een nostalgische keukenstijl wil creëren of juist voor glanzend wit voor een moderne strakke stijl. Door het grote aanbod kan het misschien lastig zijn om uw keuze te maken. Wij helpen u hier graag bij.

Bezoek de showroom

Breng een bezoek aan één van onze showrooms van Keuken Kampioen en laat u inspireren door de mogelijkheden van hoekkasten in keukens. Onze adviseurs helpen u graag en geven u een uitgebreid deskundig advies.

 

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2018 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp
Terug
Sluiten