Magnolia

Magnolia keukens

Een magnolia keuken heeft een warme, huiselijke en sfeervolle uitstraling. Tegelijk is het een tijdloze keuken waaraan je niet alleen nu, maar ook heel wat jaren later plezier aan beleeft. Een magnolia witte keuken zien we veel terug. De keuken in magnolia kleur is namelijk prima te combineren met diverse andere kleuren, waaronder wit. Bovendien is de magnolia keuken in vrijwel elke stijl te verkrijgen. Bij Keuken Kampioen vertellen we je graag meer over magnolia keukens.

  • Keukens worden op maat geleverd?
  • Verkrijgbaar in elke opstelling?
  • Professionele montage?
Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Verschillende stijlen magnolia keukens

Welke stijl je ook hebt, een magnolia keuken past prima in veel diverse wooninrichtingen. Houd hierbij rekening met de afwerking van de magnolia keuken. Een magnolia keuken is perfect voor de landelijke sfeer. Een landelijke magnolia keuken heeft een zachte, warme uitstraling en is daardoor zeer geschikt. Wil je gaan voor een magnolia keuken in een landelijke stijl? Ga dan voor matte magnolia keuken. Dit zorgt voor een extra zachte afwerking. Zie je liever een moderne magnolia keuken bij jou thuis? Ga dan voor een hoogglans magnolia keuken. Een magnolia hoogglans keuken heeft een strakke uitstraling en beschikt over weinig details.

Magnolia combineren met andere kleuren in de keuken

Magnolia is een rustige, tijdloze kleur die daardoor goed te combineren is met andere kleuren. Zo kun je een prachtig contrast aanbrengen door magnolia te combineren met een donkere kleur. Een zwarte magnolia keuken heeft een speelse, maar toch een stijlvolle uitstraling. Je voegt een donkere kleur eenvoudig toe door jouw magnolia keuken te combineren met een donker blad. Voor de landelijke sfeer kun je jouw magnolia keuken het beste met hout combineren. Een keuken in magnolia en hout brengt de natuur letterlijk naar je keuken toe. Ga bijvoorbeeld voor een magnolia keuken met een houten blad, wat zorgt voor een warm detail. Tot slot kun je ook een prachtig geheel creëren met een grijze magnolia keuken. Met een magnolia keuken met een donkergrijs of lichtgrijs blad breng je een stijlvol accent aan je keuken.

Magnolia elementen in de keuken

Wil je niet direct voor een geheel magnolia keuken gaan? Dan kun je ook kiezen voor enkele magnolia elementen in de keuken om toch die huiselijke, warme sfeer naar je keuken te trekken. Is het keukenblad aan vervanging toe? Vervang deze dan door een magnolia keukenblad. Of ben je toe aan nieuwe keukenkasten? Kies dan voor magnolia keukenkastjes en de huiselijke sfeer is al gecreëerd. Je kunt ook elementen rondom je keuken vervangen door magnolia elementen, zoals een magnolia muur in de keuken. Tot slot zijn magnolia apparaten ook heel goede, stijlvolle keuzen. Ga dan voor bijvoorbeeld een magnolia koelkast of een magnolia afzuigkap.

Plan een afspraak

Advies nodig voor je nieuwe keuken?

Wij helpen graag!

  • Afspraak in de showroom of bij je thuis
  • Persoonlijk en uitgebreid advies op maat
Ontwerp jouw keuken in 3D

Ontwerp jouw nieuwe keuken in 3D

Ontwerp heel eenvoudig jouw ideale keuken.

  • Ontwerp zelf
  • Kies jouw eigen indeling
  • Bewaar je ontwerp

Eigen fabriek

Dankzij onze eigen fabriek houden wij de productie van onze keukens in eigen hand. Zo leveren topkwaliteit voor de beste prijs. Door onze eigen fabriek zijn er ook veel mogelijkheden, bijvoorbeeld in keuken kleuren. Heb je een bepaalde kleur in gedachten maar zie je die niet op onze website staan? Er is meer mogelijk dan je denkt. Maak een afspraak met een van onze adviseurs in de winkel. Zij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

 

Terug
Sluiten