Bruine keukens

Bruine keukens zijn sfeervol, chic en vervelen nooit. Dat zijn enkele redenen om voor een bruine keuken te gaan. Bovendien past een bruine keuken in vrijwel elke interieurstijl; of je nu houdt van landelijk of modern. Er zijn veel verschillende soorten bruin en daar vertellen we je graag meer over. Wil jij ook een natuurlijke, gezellige sfeer in huis halen met een bruine keuken? Ontdek dan alle mogelijkheden bij Keuken Kampioen!

Verschillende kleuren bruin in de keuken

Bruin is een prachtige natuurkleur die zorgt voor een warme sfeer in huis. Een bruine keuken kan in diverse tinten worden uitgevoerd, van donker- tot lichtbruin. Een donkerbruine keuken heeft een chique uitstraling en met een lichtbruine keuken creëer je een ruimtelijk en sfeervol geheel. Met een bruine houten keuken haal je de natuur in huis, wat zorgt voor knusheid en gezelligheid. Houd je van een grijze keuken met een bruine tint? Dan is een truffelbruine keuken zeker iets voor jou. Kortom, voor een keuken zijn er talloze bruintinten verkrijgbaar!

Verschillende stijlen bruine keukens

Een bruine keuken past in vrijwel elk interieur. Het is belangrijk om dan te gaan voor de juiste afwerking en details die bij jouw stijl passen. Houd je van een houtkleurige landelijke keuken? Ga dan voor een mat bruine keuken. Een bruine keuken met een matte afwerking past perfect in een warme, landelijke sfeer. Houd je juist van een stoere, industriële sfeer? Ook dan is de matte afwerking de beste optie, maar kies hierbij ook voor een robuuste afwerking. Een robuust houten, bruine keuken is dan een goede keuze. Ben je meer van een strak en modern design? Ga dan voor een hoogglans roestkleurige keuken voor de juiste uitstraling.

Bruine elementen in de keuken

Is een volledig bruine keuken is te veel van het goede maar wil je deze kleur toch toevoegen aan jouw keuken, dan is het toevoegen van bruine elementen een goede optie. Iets minder subtiel zijn bruine keukenkastjes in combinatie met een licht werkblad. Een bruine vloer in de keuken of een bruine muur in de keuken zorgt ook al voor een prachtig geheel. Je kunt bovendien ook kiezen voor bruine keukenapparatuur, zoals een bruine koelkast of bruine afzuigkap. Maak je roestkleurige keuken vervolgens helemaal af door het aan te kleden met bruine accessoires.

Eigen fabriek

Dankzij onze eigen fabriek houden wij de productie van onze keukens in eigen hand. Zo leveren we topkwaliteit voor de beste prijs. Door onze eigen fabriek zijn er ook veel mogelijkheden, bijvoorbeeld in keukenkleuren. Heb je een bepaalde kleur in gedachten maar zie je die niet op onze website staan? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de winkel. Zij bekijken samen met jou de mogelijkheden.