Rode keukens

Een rode keuken is letterlijk een opvallende en stijlvolle keuze. Een keuken in het rood is een ware blikvanger in de ruimte. Rood is een warme kleur en brengt daarmee direct sfeer en gezelligheid naar binnen. Een rode keuken is verkrijgbaar in vele tinten en nuances rood en diverse afwerkingen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een rode keuken? Keuken Kampioen vertelt je er graag meer over!

Verschillende kleuren rood in de keuken

Een rode keuken kan verschillende tinten of kleurnuances hebben en daarmee diverse uitstralingen creëren. Een felrode keuken kun je niet omheen. Een knalrode keuken is dan ook perfect als je houdt van een opvallende keuken. Wil je juist een zachtere uitstraling? Dan is een donkerrode keuken wellicht beter geschikt. Andere stijlvolle rode kleuren zijn een bordeaux rode keuken, wat een paarse ondertoon heeft. Een ossenrode keuken heeft een warme uitstraling met een oranje/bruine ondertoon.

Verschillende stijlen rode keukens

Een rode keuken is geschikt voor verschillende stijlen. Let hierbij vooral op de afwerking van jouw keuken. Een moderne rode keuken heeft als afwerking hoogglans. Een hoogglans rode keuken zorgt namelijk voor een strakke afwerking, wat past bij de moderne stijl. Houd je meer van de landelijke stijl? Ga dan voor een mat rode keuken. Een landelijke rode keuken beschikt over een zachte afwerking en elegante, ronde details.

Rode elementen in de keuken

Ben je niet toe aan een geheel nieuwe keuken, maar wil je jouw keuken omtoveren tot een rode keuken? Dan kun je natuurlijk bepaalde onderdelen vervangen voor rode elementen in de keuken. Is het keukenblad aan vervanging toe? Vervang het dan door een rood keukenblad. Een rood werkblad in de keuken zorgt voor een chic accent.

Wil je nog meer rood in de keuken? Ga dan voor bijvoorbeeld rode keukenkastjes. Een rode muur in de keuken zorgt ook voor een chic detail. Dit kun je realiseren door bijvoorbeeld rode tegels in de keuken te plaatsen. Daarnaast kun je jouw keukenapparaten vervangen door rode apparaten, zoals een rode koelkast of een rode afzuigkap. Maak het geheel af met rode accessoires in de keuken.

Eigen fabriek

Dankzij onze eigen fabriek houden wij de productie van onze keukens in eigen hand. Zo leveren topkwaliteit voor de beste prijs. Door onze eigen fabriek zijn er ook veel mogelijkheden, bijvoorbeeld in keuken kleuren. Heb je een bepaalde kleur in gedachten maar zie je die niet op onze website staan? Er is meer mogelijk dan je denkt. Maak een afspraak met een van onze adviseurs in de winkel. Zij bekijken samen met jou de mogelijkheden.