Keukens met bar: gezellig en trendy – Keuken Kampioen
Keukens met bar

Keukens met bar

Keukens met bar stralen een gezellige sfeer uit.Wanneer je kiest voor een keuken met bar zorg je ervoor dat er in jouw keuken ook echt geleefd wordt. De barkrukken nodigen iedereen uit om gezellig plaats te nemen en de dag even door te spreken. Dat terwijl je zelf aan het koken bent. Dit is niet alleen heel gezellig, maar ook erg praktisch.

Waarom is een bar een leuke toevoeging aan je keuken?

Een bar biedt veel voordelen en is daarom een erg leuke toevoeging aan je keuken:

  • Een keuken om in te leven: tegenwoordig worden keukens steeds belangrijker in een huis. In een keuken wordt geleefd. Met een bar kan iedereen gezellig plaatsnemen op elk moment van de dag. Gezelligheid gegarandeerd!
  • Een bar als eettafel: zelfs de kleinste bar kan fungeren als eettafel. Zo kun je aan twee kanten van de bar zitten waardoor je al snel met vier personen tegelijk kan plaatsnemen. Handig wanneer je maar beperkte ruimte hebt in jouw keuken.
  • Koken, dineren en praten tegelijk: een keuken met bar biedt de mogelijkheid om tijdens het koken gezellig te kletsen met jouw gezin of visite. Zo hoeft je geen moment meer te missen.

Voor iedere ruimte een keuken met bar

Een bar is gemakkelijk te realiseren in zowel een grote als kleine keuken. Wanneer je een kleine keuken hebt is het slim om een kleine bar te kiezen van bijvoorbeeld één meter lang. Met twee leuke barkrukken erbij creëer je al een gezellige uitstraling die zo typerend is voor keukens met bar. 

Een bar in allerlei uitvoeringen

Welke stijl jouw keuken ook heeft, je vindt altijd een bijpassende bar. Van een vintage bar tot een moderne bar, alles is mogelijk. Kies voor de juiste afmetingen, kleur en vorm zodat jouw keuken met bar een mooi samenhangend geheel vormt. 

Kies de juiste barkrukken bij een keuken met bar

Bij een bar horen natuurlijk ook een paar mooi barkrukken. Ook hier heb je alle keus als het gaat om de vorm, kleur en zithoogtes. Daarnaast is het verstandig om te bedenken wie de gebruikers zijn van de bar. Dit bepaalt bijvoorbeeld of je een barkruk met zitkussen of rugleuning moet hebben. Je kunt ook kiezen voor barstoelen wanneer je zo comfortabel mogelijk wilt zitten. 

Meer informatie over keukens met bar

Wil je meer weten over keukens met bar? Bestel dan ons gratis magazine dat boordevol tips en voorbeeldkeukens staat. Maak gebruik van onze 3D-keukenontwerper wanneer je benieuwd bent hoe een keuken met bar er in jouw huis uit komt te zien. 

Zelf jouw keukenopstelling bepalen?

  • Binnen 5 minuten een 3D ontwerp 
  • Kies stijl opstelling en indeling
  • Ontwerp bewaren en printen
Terug
Sluiten