Keukens met bar: gezellig en trendy – Keuken Kampioen
Keukens met bar

Keukens met bar

Keukens met bar stralen een gezellige sfeer uit.Wanneer u kiest voor een keuken met bar zorgt u ervoor dat er in uw keuken ook echt geleefd wordt. De barkrukken nodigen iedereen uit om gezellig plaats te nemen en de dag even door te spreken. Dat terwijl u zelf aan het koken bent. Dit is niet alleen heel gezellig, maar ook erg praktisch.

Waarom is een bar een leuke toevoeging aan je keuken?

Een bar biedt veel voordelen en is daarom een erg leuke toevoeging aan je keuken:

  • Een keuken om in te leven: tegenwoordig worden keukens steeds belangrijker in een huis. In een keuken wordt geleefd. Met een bar kan iedereen gezellig plaatsnemen op elk moment van de dag. Gezelligheid gegarandeerd!
  • Een bar als eettafel: zelfs de kleinste bar kan fungeren als eettafel. Zo kunt u aan twee kanten van de bar zitten waardoor u al snel met vier personen tegelijk kan plaatsnemen. Handig wanneer u maar beperkte ruimte heeft in uw keuken.
  • Koken, dineren en praten tegelijk: een keuken met bar biedt de mogelijkheid om tijdens het koken gezellig te kletsen met uw gezin of visite. Zo hoeft u geen moment meer te missen.

Voor iedere ruimte een keuken met bar

Een bar is gemakkelijk te realiseren in zowel een grote als kleine keuken. Wanneer u een kleine keuken heeft is het slim om een kleine bar te kiezen van bijvoorbeeld één meter lang. Met twee leuke barkrukken erbij creëert u al een gezellige uitstraling die zo typerend is voor keukens met bar. 

Een bar in allerlei uitvoeringen

Welke stijl uw keuken ook heeft, u vindt altijd een bijpassende bar. Van een vintage bar tot een moderne bar, alles is mogelijk. Kies voor de juiste afmetingen, kleur en vorm zodat uw keuken met bar een mooi samenhangend geheel vormt. 

Kies de juiste barkrukken bij een keuken met bar

Bij een bar horen natuurlijk ook een paar mooi barkrukken. Ook hier heeft u alle keus als het gaat om de vorm, kleur en zithoogtes. Daarnaast is het verstandig om te bedenken wie de gebruikers zijn van de bar. Dit bepaalt bijvoorbeeld of u een barkruk met zitkussen of rugleuning moet hebben. U kunt ook kiezen voor barstoelen wanneer u zo comfortabel mogelijk wilt zitten. 

Meer informatie over keukens met bar

Wilt u meer weten over keukens met bar? Bestel dan ons gratis magazine dat boordevol tips en voorbeeldkeukens staat. Maak gebruik van onze 3D-keukenontwerper wanneer u benieuwd bent hoe een keuken met bar er in uw huis uit komt te zien. 

Zelf uw keukenopstelling bepalen?

  • Binnen 5 minuten een 3D ontwerp 
  • Kies stijl opstelling en indeling
  • Ontwerp bewaren en printen
Terug
Sluiten