Keuken met keukenblok
Keuken met keukenblok
Keukenblok

Het keukenblok: gezellig en praktisch

Een keukenblok brengt veel voordelen met zich mee. Door een keukenblok in de keuken te plaatsen, breng je gezelligheid in de keuken. En bovendien veel extra werkruimte!

Er zijn keukenblokken in alle soorten en stijlen. Ben je benieuwd of dit iets voor jouw nieuwe keuken is? Lees er dan hier meer over..

De voordelen van een keukenblok

✓ Veel werkruimte

Een keukenblok kun je natuurlijk inrichten zoals je het zelf wilt. Door een waterafvoer of gas-en stroomtoevoer aan te sluiten kun je koken of een spoelbak plaatsen op het blok. Heb je die mogelijkheid niet, dan profiteer je van veel extra werkruimte.

✓ Gezelligheid

Een keukenblok zorgt vaak voor gezelligheid in de keuken. Gasten kunnen op een kruk aan het blok zitten terwijl je aan het koken bent. Heb je een open keuken, dan functioneert een keukenblok zeker als verbindende factor in de ruimte.

✓ Extra opbergruimte

Door de extra werkruimte creëer je ook meteen extra opbergruimte. Onder het blad kun je immers van alles kwijt. Handig wanneer je veel keukenspullen hebt om op te bergen.

Tip: zorg voor genoeg ruimte

Als je een keukenblok plaatst in de keuken, zorg dan wel dat je genoeg ruimte overhoudt om comfortabel te kunnen koken en bewegen. Wil je graag een keukenblok maar ook af en toe de open ruimte in de keuken kunnen benutten? Denk dan eens aan een mobiel keukenblok. Zo heb je wel extra werk-en opbergruimte maar ook de gelegenheid om het blok aan de kant te schuiven als je bijvoorbeeld een feestje hebt.

Verschillende stijlen

Keukenblokken zijn er in allerlei verschillende stijlen en soorten. Naar welke stijl je ook op zoek bent, bij Keuken Kampioen kun je het vinden. Van landelijk tot modern, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kom naar de showroom

Wil je een keukenblok in jouw keuken? Of wil je inspiratie opdoen? Kom dan naar de showroom zodat je zelf kunt kijken hoe je jouw keuken wilt inrichten. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met deskundig advies. 

Zelf jouw keukenopstelling bepalen?

  • Binnen 5 minuten een 3D ontwerp 
  • Kies stijl opstelling en indeling
  • Ontwerp bewaren en printen
Terug
Sluiten