Keuken met keukenblok
Keuken met keukenblok
Keukenblok

Het keukenblok: gezellig en praktisch

Een keukenblok brengt veel voordelen met zich mee. Door een keukenblok in de keuken te plaatsen, brengt u gezelligheid in de keuken. En bovendien veel extra werkruimte!

Er zijn keukenblokken in alle soorten en stijlen. Bent u benieuwd of dit iets voor uw nieuwe keuken is? Lees er dan hier meer over..

De voordelen van een keukenblok

✓ Veel werkruimte

Een keukenblok kunt u natuurlijk inrichten zoals u het zelf wilt. Door een waterafvoer of gas-en stroomtoevoer aan te sluiten kunt u koken of een spoelbak plaatsen op het blok. Heeft u die mogelijkheid niet, dan profiteert u van veel extra werkruimte.

✓ Gezelligheid

Een keukenblok zorgt vaak voor gezelligheid in de keuken. Gasten kunnen op een kruk aan het blok zitten terwijl u aan het koken bent. Heeft u een open keuken, dan functioneert een keukenblok zeker als verbindende factor in de ruimte.

✓ Extra opbergruimte

Door de extra werkruimte creëert u ook meteen extra opbergruimte. Onder het blad kunt u immers van alles kwijt. Handig wanneer u veel keukenspullen heeft om op te bergen.

Tip: zorg voor genoeg ruimte

Als u een keukenblok plaatst in de keuken, zorg dan wel dat u genoeg ruimte overhoudt om comfortabel te kunnen koken en bewegen. Wilt u graag een keukenblok maar ook af en toe de open ruimte in de keuken kunnen benutten? Denk dan eens aan een mobiel keukenblok. Zo heeft u wel extra werk-en opbergruimte maar ook de gelegenheid om het blok aan de kant te schuiven als u bijvoorbeeld een feestje heeft.

Verschillende stijlen

Keukenblokken zijn er in allerlei verschillende stijlen en soorten. Naar welke stijl u ook op zoek bent, bij Keuken Kampioen kunt u het vinden. Van landelijk tot modern, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kom naar de showroom

Wilt u een keukenblok in uw keuken? Of wilt u inspiratie opdoen? Kom dan naar de showroom zodat u zelf kunt kijken hoe u uw keuken wilt inrichten. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met deskundig advies. 

Zelf uw keukenopstelling bepalen?

  • Binnen 5 minuten een 3D ontwerp 
  • Kies stijl opstelling en indeling
  • Ontwerp bewaren en printen
Terug
Sluiten