Bosch

Gevarieerde keuzes met Bosch keukenapparatuur

In een keuken draait alles om smaak. Niet alleen van jouw eten; ook van de apparatuur die jij gebruikt. Met de keukenapparatuur van Bosch stel je een nieuwe keuken geheel naar jouw smaak en wensen samen. Zowel qua kleur, materiaal als design is alles mogelijk. Ben je op zoek naar een vaatwasser, gasfornuis, koelkast of magnetron? Bij Keuken Kampioen vind je alle apparatuur van Bosch. Van prachtige losse onderdelen tot moderne inbouwapparatuur.

Stel jouw droomkeuken samen

Het inbouwprogramma van Bosch bied je de mogelijkheid verschillende kleuren en materialen te combineren. Roestvrijstaal, zwart, wit, quarz, satin brown of colorglass? Alles kan. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, renovatie of het vervangen van keukenapparatuur en losse onderdelen: met Bosch creëer je jouw droomkeuken.

Haal meer uit jouw apparatuur

Bosch sfeerbeeld

Duurzaam en milieubewust

Keukenapparatuur van Bosch is – uiteraard – niet alleen mooi. De onderdelen zijn eenvoudig in gebruik en ontworpen om het leven zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarbij is de keukenapparatuur ook nog eens duurzaam en energiezuinig, waardoor het milieu wordt gespaard. Een groene toekomst voor onszelf, maar ook de generaties die na ons volgen. Daarom investeert het bedrijf volop in groene technologie, elektrische mobiliteit en hernieuwbare energie.

Bosch combimagnetron

Technologie voor het leven

Bosch is een internationaal toonaangevend technologisch bedrijf. Naast huishoudelijke- en keukenapparatuur, richt het bedrijf zich op automobieltechnologie, consumentenproducten, industriële technologie en energie- en bouwtechnologie. Bosch heeft afdelingen en fabrieken in meer dan 50 landen, waaronder Bosch Nederland.

Voor Bosch naar Keuken Kampioen

Afwasmachine, fornuis, koelkast, magnetron? Bij Keuken Kampioen vind je alle keukenapparatuur van Bosch. Bekijk je de apparatuur graag in het echt? Dan ben je uiteraard van harte welkom in één van de showrooms van Keuken Kampioen. Indien gewenst, vertellen onze deskundige adviseurs jou alles over Bosch en de verschillende keukenapparatuur. Bij Keuken Kampioen koop je alle apparatuur en onderdelen tegen de laagste internetprijs en ben je verzekerd van uitstekende service. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij jou graag ons magazine in. In dit magazine kun je alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten
KKN uitproberen

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat jij het juiste apparaat vindt, nodigen wij jou uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien jouw van alle informatie
Terug
Sluiten