Vries en koelkasten

Ben je op zoek naar een nieuwe koelkast? Een vriezer? Of een combinatie van beide? Bij Keuken Kampioen vind je diverse (inbouw)apparatuur voor jouw keuken.

Het hoofd koel houden

Combi of apart

In een koelkast blijven voedingswaren en dranken eenvoudig op de juiste temperatuur. Je kunt bij ons terecht voor koelkasten, vriezers, koel-vriescombinaties of ga voor een ware eyecatcher in jouw keuken: de Amerikaanse koelkast.

Milieubewust

Met een nieuwe koelkast of vriezer van Keuken Kampioen spaar je niet alleen uw portemonnee, maar ook het milieu. In ons uitgebreide assortiment vind je de beste koelers tegen scherpe tarieven. En wij verkopen ook nog eens vele modellen met de beste energielabels zoals A, A+ of zelfs A++.

Laagste internetprijs

Wat jij ook kiest, bij Keuken Kampioen krijg je altijd de laagste internetprijs. Hiermee combineert jou deskundig advies van onze adviseurs met de voordeligste prijs voor de koelkast van jouw keuze!

Verschillende soorten koelkasten

Koelkasten

Een koelkast kopen die bij jouw wensen past, doe jij bij Keuken Kampioen. Naast kampioen in keukens, zijn wij immers ook kampioen in koelkasten. In een koelkast blijven voedingswaren en dranken eenvoudig op de juiste temperatuur. In het assortiment van Keuken Kampioen vind je verschillende formaten en zowel inbouw- als vrijstaande koelkasten.

Koel-vriescombinaties

Ben jij op zoek naar een koel-vriescombinatie? Bij Keuken Kampioen ben je hiervoor aan het juiste adres. Een koel-vriescombinatie is een combinatie van een koelkast en een vriezer en beschikbaar in diverse uitvoeringen. Je kunt in deze combinatie zowel producten gekoeld bewaren als in invriezen.

Amerikaanse koelkasten

Een Amerikaanse koelkast, ofwel side-by-side koelkast, is een brede koelkast met twee deuren naast elkaar. Er is dan een deel koelen en een deel vriezen. Vaak is dit type koelkast voorzien van extra's, zoals de mogelijkheid om gekoeld water te tappen of om ijsblokjes te maken.

Een Amerikaanse koelkast koop je bij Keuken Kampioen, waar je een ruim assortiment koelkasten vindt.

Vriezers

Een vriezer kun je gebruiken om producten in te vriezer of bevroren te houden. In het assortiment van Keuken Kampioen vind je verschillende formaten en zowel inbouw- als vrijstaande vriezers. Vrieskasten hebben een deur aan de voorkant. De binnenruimte is opgedeeld in laden en/of vakken, waardoor jij makkelijk bij jouw producten kunt. Omdat een vrieskast kleiner is dan een vrieskist, wordt in de keuken vaak voor een vrieskast gekozen. Deze kan vrij staan of worden ingebouwd.

Meer weten over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om je zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij jou graag ons magazine in. In dit magazine kun je alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.