Vries- en koelkasten - Keuken Kampioen
Vries-en-koelkasten

Vries en koelkasten

Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast? Een vriezer? Of een combinatie van beide? Bij Keuken Kampioen vindt u diverse (inbouw)apparatuur voor uw keuken.

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!

Het hoofd koel houden

Combi of apart

In een koelkast blijven voedingswaren en dranken eenvoudig op de juiste temperatuur. U kunt bij ons terecht voor koelkasten, vriezers, koel-vriescombinaties of ga voor een ware eyecatcher in uw keuken: de Amerikaanse koelkast.

Milieubewust

Met een nieuwe koelkast of vriezer van Keuken Kampioen spaart u niet alleen uw portemonnee, maar ook het milieu. In ons uitgebreide assortiment vindt u de beste koelers tegen scherpe tarieven. En wij verkopen ook nog eens vele modellen met de beste energielabels zoals A, A+ of zelfs A++.

Laagste internetprijs

Wat u ook kiest, bij Keuken Kampioen krijgt u altijd de laagste internetprijs. Hiermee combineert u deskundig advies van onze adviseurs met de voordeligste prijs voor de koelkast van uw keuze!

Verschillende soorten koelkasten

Koelkasten

Een koelkast kopen die bij uw wensen past, doet u bij Keuken Kampioen. Naast kampioen in keukens, zijn wij immers ook kampioen in koelkasten. In een koelkast blijven voedingswaren en dranken eenvoudig op de juiste temperatuur. In het assortiment van Keuken Kampioen vindt u verschillende formaten en zowel inbouw- als vrijstaande koelkasten.

Koel-vriescombinaties

Bent u op zoek naar een koel-vriescombinatie? Bij Keuken Kampioen bent u hiervoor aan het juiste adres. Een koel-vriescombinatie is een combinatie van een koelkast en een vriezer en beschikbaar in diverse uitvoeringen. U kunt in deze combinatie zowel producten gekoeld bewaren als in invriezen.

Amerikaanse koelkasten

Een Amerikaanse koelkast, ofwel side-by-side koelkast, is een brede koelkast met twee deuren naast elkaar. Er is dan een deel koelen en een deel vriezen. Vaak is dit type koelkast voorzien van extra's, zoals de mogelijkheid om gekoeld water te tappen of om ijsblokjes te maken.

Een Amerikaanse koelkast koopt u bij Keuken Kampioen, waar u een ruim assortiment koelkasten vindt.

Vriezers

Een vriezer kunt u gebruiken om producten in te vriezer of bevroren te houden. In het assortiment van Keuken Kampioen vindt u verschillende formaten en zowel inbouw- als vrijstaande vriezers. Vrieskasten hebben een deur aan de voorkant. De binnenruimte is opgedeeld in laden en/of vakken, waardoor u makkelijk bij uw producten kunt. Omdat een vrieskast kleiner is dan een vrieskist, wordt in de keuken vaak voor een vrieskast gekozen. Deze kan vrij staan of worden ingebouwd.

Meer weten over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten

Apparaten van dichtbij bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie
Terug
Sluiten