Quooker: direct kokend water uit de kraan – Keuken Kampioen
Quooker

Quooker: direct kokend water uit de kraan

Met deze stijlvolle waterkraan heb je in een handomdraai heet water. Lees hier alles over deze handige kraan van Quooker.

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!

Direct kokend water uit de kraan met Quooker

Quooker is een handige en stijlvolle kraan, waar je direct kokend water uit kunt laten stromen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer te wachten op de waterkoker en dit bespaart tijd, handig van die Quooker. Ook is jouw kop thee in een handomdraai klaar. Daarom zie je deze innovatieve heetwaterkraan steeds vaker in een keuken terugkomen.

Lees verder om te ontdekken wat deze kraan u allemaal te bieden heeft en alle redenen waarom steeds meer mensen voor deze kraan kiezen!

Haal meer uit jouw apparatuur

Een energiezuinige en veilige kraan

De Quooker is heel veilig, omdat de dubbelwandige kraanuitloop niet heet wordt. Op het moment dat jij dus kokend water uit de kraan laat of heeft laten stromen, kan niemand zijn vingers aan de kraan verbranden. Ook zijn de kranen door de kindveilige bedieningsknop extra veilig. Daarnaast is de kraan heel energiezuinig. Het standby-verbruik van deze kraan is maar vijf cent per dag. Dit komt door de geöctrooieerde hoog-vacuümisolatie.

Wil je een heetwaterkraan van Quooker die de minste energie verbruikt? Kies dan voor de COMBI. Deze kraan is de zuinigste warm- en kokendwatervoorziening voor in je keuken. Kranen van Quooker zijn dus energiezuinig en veilig!

Twee typen: Quooker of Quooker Fusion

Wanneer je graag een Quooker kraan in jouw keuken wilt plaatsen, dan kun je kiezen voor twee typen: de Quooker of de Quooker Fusion. Het type Quooker heeft naast de kokendwaterkraan een bijpassende mengkraan. Zo heb je een mooie aparte kraan voor het kokend water.

Wil je liever één geheel? Kies dan voor de Quooker Fusion. Dit type heeft één kraan voor zowel koud als warm én kokend water. Beide typen zijn in verschillende uitvoeringen en afwerkingen verkrijgbaar. Zo kun je voor een handige en stijlvolle kraan kiezen, die helemaal bij het interieur van jouw keuken past!

Voor Quooker naar Keuken Kampioen

Bezoek de showroom

Laat je inspireren door de Quooker, die 100% Nederlands is, en breng een bezoek aan één van onze showrooms van Keuken Kampioen. Onze adviseurs helpen jou graag en geven je een uitgebreid en deskundig advies.

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine in. In dit magazine kun je alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat jij het juiste apparaat vindt, nodigen wij jou uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien jouw van alle informatie
Terug
Sluiten