Quooker

Quooker: veilig, snel en energiebesparend

Met de Quooker stroomt er direct kokend water uit je kraan. Hierdoor heb je geen waterkoker meer nodig om een kopje thee te zetten. Ook maaltijden bereiden gaat een stuk sneller. Bovendien hebben de Quooker kranen een stijlvol uiterlijk, wat zorgt voor een prachtig aanblik in de ruimte. De Quooker is dan ook een ware trend in de keuken. Lees verder en ontdek de mogelijkheden van de Quooker kraan.

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!
quooker black

Voordelen Quooker kokendwaterkraan

Een kokendwaterkraan is een echte keukentrend. Kokend water dat direct uit je kraan stroomt biedt vele voordelen. Water hoef je niet meer eerst op te warmen met een pannetje op de kookplaat of een waterkoker. Dit is het eerste, grote voordeel: je bespaart er veel tijd mee. Wachten tot water kookt is met Quooker verleden tijd. Vooral wanneer je weinig tijd hebt, is deze manier van water tappen ideaal. Een kopje thee is daarmee zo gezet en een maaltijd koken gaat ook een stuk sneller.

Doordat je niet eerst een pan of een waterkoker hoeft te vullen met water, bespaar je ook water. Je hoeft bovendien geen extra water te gebruiken dat verdampt tijdens het koken. Met de Quooker tap je namelijk alleen het hoeveelheid water dat je nodig hebt. Niet alleen prettig voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Bovendien zit er een waterfilter in het reservoir van de Quooker. Dit zorgt ervoor dat je altijd geniet van heerlijk gezuiverd water.

Soorten Quooker kranen

Quooker beschikt over diverse soorten kokendwaterkranen met verschillende functies en designs. Combineer jouw favoriete kraan met de Quooker CUBE waarmee je naast warm, koud en kokend water, ook koel bruisend en gefilterd water tapt. Welke Quooker-kraan past bij jouw wensen?

  • Quooker Flex. De Quooker Flex heeft een handige, flexibele uittrekslang. Deze optie is ideaal voor het afwassen of om groenten schoon te spoelen. Dankzij de waterstop kan geen kokend water uit de kraan stromen als de slang uitgetrokken is.
  • Quooker Fusion. Met de Quooker Fusion tap je eenvoudig koud, warm en kokend water. De Quooker Fusion zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, zodat er altijd een kleur is die perfect aansluit op uw keuken. Naast chroom en rvs behoren de zwarte Quooker en de gouden Quooker ook tot de mogelijkheden. Bovendien is er keuze uit de Quooker Fusion Square met een vierkant design en de Quooker Fusion Round met een rond design.
  • Quooker Classic Fusion. De Quooker Classic Fusion is de kokendwaterkraan met een vernieuwde vormgeving. Deze kraan beschikt over een klassiek en elegant design. Deze kraan heeft als unieke kleur nikkel glans. Deze kleur is prachtig te combineren met andere kleuren in uw keuken.

Quooker Flex

Quooker Fusion

Quooker Classic Fusion

Veiligheid

Daar waar kokend water wordt gebruikt, staat veiligheid altijd voorop. Zo ook met deze 3 in 1 kranen. De Quooker kranen zijn echter veiliger dan een pan of een waterkoker met kokend water. Deze producten staan namelijk los op het aanrecht en kunnen snel door kinderen van het aanrecht worden getrokken. De Quooker kraan zit vast, waardoor dit niet mogelijk is. De Quooker kokendwaterkraan beschikt daarnaast over een kinderbeveiliging. Kinderen kunnen hierdoor nooit zomaar kokend water tappen. Je zult jezelf ook nooit aan de uitloop van de kraan verbranden, omdat deze dubbelwandig is. Bovendien is de waterstraal druppelvormig, waardoor deze niet spat in de spoelbak. 

Wat kost een Quooker?

Een Quooker 3 in 1 kraan brengt veel praktische voordelen met zich mee. Ben jij al overtuigd? Voor je een Quooker gaat kopen, vertellen we je graag meer over de kosten van dit product. Een kokendwaterkraan is in aanschaf vrij prijzig. De prijs van een Quooker variëren tussen de 995 euro en de 3595 euro, afhankelijk van het model dat je kiest. Ook als je geen water verbruikt, moet het water in de boiler op temperatuur blijven. Dit kost ongeveer 5 eurocent per dag. Het filter moet eens in de vijf jaar worden vervangen. Voor 30 euro per vijf jaar zijn deze kosten gedekt. Dankzij de vele praktische voordelen en het gebruiksgemak van de Quooker krijg je er ook veel voor terug. Een waterkoker heb je niet meer nodig en je houdt extra tijd over voor andere dingen. Kortom, een investering waar je jarenlang van geniet. 

Is de Quooker iets voor u?

De kokendwaterkraan biedt vele praktische voordelen en gebruiksgemakken. Welke Quooker kraan is wel wat voor jou? Kom gerust langs bij ons in de winkel. Liever advies van een van onze adviseurs? Maak dan van tevoren eenvoudig online een afspraak. Zij hebben dan alle tijd om jou te helpen met de juiste keuze. Naast Quooker beschikt ook Grohe een uitgebreid assortiment aan 3 in 1 kranen. Wil je meer weten op het gebied van keukentrends? Bestel dan gratis ons magazine en laat je inspireren. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine in. In dit magazine kun je alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat jij het juiste apparaat vindt, nodigen wij jou uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien jouw van alle informatie
Terug
Sluiten