Afzuigkappen

Een goede afzuigkap is niet meer uit de moderne keuken weg te denken. Afzuigkappen verminderen geur en vocht in uw keukenruimte en zorgen voor ventilatie. Erg prettig, zeker wanneer u uw keuken ook als eet- of woonruimte gebruikt.

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!

Een lust voor het oog

De meeste afzuigkappen zijn tegenwoordig niet alleen zeer krachtig maar ook prachtig vormgegeven.

Stijl afzuigkap

Heeft u een landelijke keuken? Of juist strak en hypermodern? Voor iedere stijl keuken vindt u bij Keuken Kampioen een passend model afzuigkap. En altijd voor de laagste prijs!

Type afzuigkap

Welk type afzuigkap voor uw keuken geschikt is, hangt mede af het luchtkanaal in uw woning. Is er bijvoorbeeld een special afvoerkanaal naar buiten aangelegd voor de afzuigkap? Of wordt deze aangesloten op een centraal afvoerkanaal van de woning? Heeft u een eilandkeuken? Dan is een afzuigkap geschikt voor boven een eiland noodzakelijk!

Laagste internetprijs

Onze deskundige adviseurs helpen u graag met het maken voor de juiste keuze. Daarna bekijken wewat de laagste internetprijs is voor de gekozen afzuigkap. Dat is de prijs die u betaalt. We zijn niet voor niets ook Kampioen in apparatuur!

Verschillende soorten afzuigkappen

Blokschouw afzuigkappen

De blokschouw afzuigkap wordt aan de muur gemonteerd. Ze kunnen direct aan de wand boven de kookplaat worden gemonteerd en zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen. Het is het meest standaard type afzuigkap.

 

 

Eilandschouw afzuigkappen

Eilandschouw afzuigkappen zijn speciaal bedoeld om boven een kookeiland te plaatsen. Ze worden aan het plafond gemonteerd en zijn aan alle kanten netjes afgewerkt. Een eilandschouw koopt u bij Keuken Kampioen, waar u een ruim assortiment afzuigkappen vindt.

 

 

Wandschouw afzuigkappen

Bent u op zoek naar een wandschouw afzuigkap? Bij Keuken Kampioen bent u hiervoor aan het juiste adres. De wandschouw afzuigkap wordt aan de muur gemonteerd en is er in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen voor een plat of een schuin aflopend model. Ook zijn er diagonale modellen die voorkomen dat u uw hoofd stoot.

Vlakscherm afzuigkappen

Een vlakscherm afzuigkap wordt weggewerkt in de bovenkast en zuigt lucht af door middel van een uittrekbaar scherm. Wanneer u de afzuigkap niet gebruikt, schuift u deze praktisch onzichtbaar in. Een vlakscherm afzuigkap koopt u bij Keuken Kampioen, waar u een ruim assortiment afzuigkappen vindt.

Plafondunit afzuigkappen

De naam zegt het al: een plafondunit afzuigkap wordt ingebouwd in het plafond. Dit maakt de afzuigkap bijvoorbeeld erg geschikt om boven een kookeiland te plaatsen. Bent u op zoek naar een plafondunit? Bij Keuken Kampioen vindt u deze afzuigkap in diverse uitvoeringen.

Inbouwunit afzuigkappen

Een inbouwunit of inbouwafzuigkap is een afzuiging die wordt ingebouwd in de keuken. De afzuigkap wordt volledig weggewerkt in een keukenkastje. Bij Keuken Kampioen vindt u een ruim assortiment afzuigkappen. Ook voor een inbouwunit bent u bij ons aan het juiste adres!

Geïntegreerde afzuigkappen

Geïntegreerde afzuigkappen zijn onzichtbaar tot u deze opentrekt om te gebruiken. Dit type afzuigkap wordt geplaatst tussen twee bovenkasten en voorzien van een keukenpaneel in de stijl van uw keuken. Een geïntegreerde afzuigkap kopen die bij uw wensen past, doet u bij Keuken Kampioen. Naast kampioen in keukens, zijn wij namelijk ook kampioen in geïntegreerde afzuigkappen.

Accessoires

Wilt u uw afzuigkap schoonmaken? Bij Keuken Kampioen vind u afzuigkap schoonmaakmiddelen van Bling. De samenstelling van Bling zorgt voor een perfecte hygiëne en een stralende afzuigkap. 

Beste service & Laagste internetprijs

Heeft u een mooi apparaat nodig voor in uw (nieuwe) keuken? Zoek niet verder maar kom naar een Keuken Kampioen showroom in de buurt

  • We zoeken samen het beste apparaat
  • U betaalt altijd de laagste internetprijs

 

Meer weten over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten

Apparaten in het echt bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×