Vaatwasser

Vaatwasser

De vaatwasser: die maakt het leven een stuk aangenamer! Bij Keuken Kampioen vind jij de perfecte vaatwasser voor iedere keuken, voor de beste prijs.

Zuinig, stil en schoon

Bij Keuken Kampioen vind jij een groot assortiment vaatwassers.

Energiezuinig

Let bij aanschaf van een nieuwe vaatwasser op de verschillende energielabels zoals A++, A+ en A. Energiezuinige vaatwassers zijn goedkoper in gebruik door de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een economisch of een kort wasprogramma.

Grootte

Let ook op grootte en indeling: De maximale hoeveelheid afwas die je kwijt kunt in een vaatwasser, wordt gemeten in couverts. Een couvert is het servies dat één persoon gebruikt tijdens een driegangendiner. Over het algemeen is een vaatwasser voor twaalf couverts toereikend.

Laagste internetprijs

Ga samen met onze keukenadviseurs op zoek naar de laagste prijs op internet van dat moment. Wij nemen deze prijs over én bieden jou bij de aanschaf van jouw vaatwasser de service die jij van ons gewend bent.

Verschillende soorten vaatwassers

Vaatwasser volledig geïntegreerd

De naam zegt het al: een volledig geïntegreerde vaatwasser wordt volledig geïntegreerd in jouw keuken. Van buitenaf is niet te zien dat zich achter het kastdeurtje een vaatwasser bevindt. Het bedieningspaneel is weggewerkt aan de bovenzijde van de deur. Een volledig geïntegreerde vaatwasser kopen die bij jouw wensen past, doe jij bij Keuken Kampioen.

Vaatwasser half geïntegreerd

Een half geïntegreerde vaatwasser is een vaatwasser die uitgevoerd is in de stijl van jouw keuken. Het bedieningspaneel bevindt zich aan de voorzijde, zodat van buitenaf te zien is waar het apparaat zich bevindt. Onze adviseurs kunnen jou alles vertellen over half geïntegreerde vaatwassers. 

Meer weten over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Terug
Sluiten