Kookplaten

De kookplaat is een van de belangrijkste onderdelen van jouw (nieuwe) keuken. Hierop bereid jij immers elke dag alle maaltijden; soms simpel en snel voor 1 of 2 personen; soms zeer uitgebreidvoor vrienden en/of familie.

Koken, bakken & braden

De keuze voor een bepaald type kookplaat hangt in grote mate af van jouw eigen smaak en voorkeuren.

Manier van koken

Kook je graag op een stoer, robuust gasfornuis? Of liever op een moderne en eenvoudig schoon te poetsen kookplaat? Of liever op een moderne keramische of inductiekookplaat? 

Gemak

Wat voor kookplaat jij ook kiest, let ook goed op de schoonmaakmogelijkheden. Een gladde, strakke kookplaat is veel gemakkelijker schoon te maken dan een gaskookplaat met gaspitten.

Laagste internetprijs

Wat jij ook kiest: bij Keuken Kampioen kies je gegarandeerd voor een voordelige kookplaat. Kom naar één van onze showrooms en vind samen met onze adviseur de laagste prijs op internet voor jouw kookplaat!

Verschillende soorten kookplaten

Inductie kookplaat: Veilig en snel

Bereid jouw maaltijden veilig en snel op een inductiekookplaat. Deze warmtebron is snel op temperatuur en na gebruik vrijwel direct weer handwarm. Met kinderen in de buurt een erg veilige keuze dus! 

Inductiefornuizen

Inductiefornuizen

Met een inductiefornuis heb je een compleet apparaat waarmee je profiteert van veilig, snel en energiezuinig koken met inductie en van een ruime oven. Inductiefornuizen zijn verkrijgbaar in standaard modellen met vier kookzones en een oven of in brede modellen met meerdere kookzones en ovens.

Gaskookplaat

Gaskookplaat: klassiek en voordelig

Een gaskookplaat kopen die bij jouw wensen past, doe jij bij Keuken Kampioen. Naast kampioen in keukens, zijn wij namelijk ook kampioen in gaskookplaten. Een gaskookplaat is voordelig in aanschaf en geschikt voor de meeste keukens. Bovendien zijn alle pannen geschikt voor deze warmtebron.

 

Gas-op-glas kookplaat: Modern strak

Ben jij op zoek naar een gas-op- glas kookplaat? Bij Keuken Kampioen ben je hiervoor aan het juiste adres. Een gas-op- glaskookplaat combineert de voordelen van een gaskookplaat, met de uitstraling van een inductiekookplaat. Dit type kookplaat past erg goed in strakke, moderne keukens.

 

Vrijstaande Fornuizen: Eyecatcher

Bij Keuken Kampioen kun je ook terecht voor prachtige vrijstaande fornuizen. Een oven en kookplaat gecombineerd in één apparaat en een ware eyecatcher in iedere keuken. Wij verkopen vrijstaande fornuizen met (gas)kookplaat van gerenommeerde, exclusieve merken zoals Bertazzoni, Boretti, Falcon en SMEG.

Keramische kookplaat: Zuinig en snel schoon

Een keramische kookplaat is milieuvriendelijk en werkt snel. Er gaat weinig energie verloren, omdat de warmte direct de pan verwarmt. Een keramische kookplaat is erg gemakkelijk schoon te maken; dat scheelt weer tijd!

Clean Pro

Accessoires

Wilt jij jouw kookplaat schoonmaken? Bij Keuken Kampioen vind jij kookplaat schoonmaakmiddelen van Clean Pro. De samenstelling van Clean Pro zorgt voor een perfecte hygiëne en een stralende kookplaat.