Siemens keukenapparatuur voor prijswinnende kwaliteit

Siemens apparatuur wereldwijd

Het bedrijf Siemens is sinds 1879 actief in Nederland en is de grootste producent van huishoudelijke apparatuur (waaronder keukenapparatuur en inbouwapparatuur) in Europa. Wereldwijd werken bij Siemens bijna 400.000 medewerkers, verspreid over meer dan 190 landen. 

Duurzame kwaliteit en innovatieve apparatuur; Siemens biedt iedere consument een breed scala aan keukenapparatuur. Bent u op zoek naar losse- of inbouwapparaten voor uw nieuwe keuken? Bij Keuken Kampioen vindt u een uiteenlopend assortiment (inbouw)apparatuur van het gerenommeerde merk Siemens. Van vaatwasser en ovens tot koelkast, afzuigkap en combimagnetron.

Haal meer uit jouw apparatuur

In de prijzen

Om het innovatietempo hoog te houden, besteedt Siemens zo’n vier miljard euro per jaar besteed aan onderzoek. De ontwerpers en technici die het bedrijf rijk is, streven voortdurend naar verbetering.

Met succes; de apparatuur valt regelmatig in de prijzen. Bijvoorbeeld in de categorie “Best Getest” en “Beste Koop” van de Consumentenbond Nederland of 'Best Reviewed' van de website Kieskeurig.nl.

Waarom Siemens in de keuken?

 • Prijswinnend design en gebruiksgemak
 • Innovatieve ontwerpen maken uw leven comfortabeler en efficiënter
 • Ervaren onderneming op technologisch vlak
 • Duurzame apparatuur en inbouwapparatuur
 • Moderne, vooruitstrevende keukens
 • Veel aandacht voor ontwikkeling en nieuwste technologieën
 • Hoge mate van betrouwbaarheidt.

Siemens kookplaten

Gegarandeerd veel kookplezier met een Siemens kookplaat! Het enorme assortiment zorgt ervoor dat jij een kookplaat kunt kiezen die altijd aansluit bij jouw manier van koken.

Siemens afzuigkappen

Siemens afzuigkappen staan voor innovatie zowel op het gebied van energiebesparing als op het gebied van geluidsinnovaties. 

Siemens vaatwassers

Siemens vaatwassers zijn energiezuinig en leveren een perfect resultaat. 

Siemens koelkasten

Met Siemens koelkasten is er voor elke keuken een passende oplossing.

Siemens ovens

Met een Siemens oven bereid je gerechten op een heerlijke manier en met sommige modellen kun je zelfs heel gezond koken!

Siemens magnetrons

Een Siemens magnetron is een handige hulp in jouw keuken voor al jouw gerechten. Je kunt opwarmen, koken en zelfs bakken met Siemens magnetrons.

Siemens koelvriescombinatie

Met Siemens koelvriescombinaties heb je jouw voedingswaren op één plek opgeslagen.

Voor Siemens apparatuur naar Keuken Kampioen

Naast complete keukens, verkoopt Keuken Kampioen diverse losse keukenapparatuur. Bijvoorbeeld van Siemens. Zowel losse keukenapparaten als inbouwapparatuur.

Ben jij op zoek naar een nieuwe vaatwasser, koelkast, stoomoven, afzuigkap of combimagnetron van Siemens? Een nieuwe kookplaat? Gas, keramisch of inductie? Kom naar één van de vele vestigingen. We bekijken samen welk apparaat het beste bij jouw wensen past en zoeken naar de laagste internetprijs. Dat wordt automatisch jouw prijs!

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb jij de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij jou graag ons magazine in. In dit magazine kun je alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

 • Een compleet overzicht van onze merken
 • Alles over onze keukenapparaten

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat jij het juiste apparaat vindt, nodigen wij jou uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

 • Beleef onze apparaten van dichtbij
 • Onze adviseur voorzien jou van alle informatie