BORA kookveldafzuiging: uiterst effectief!

Uiterst eenvoudig en heel effectief: dat is de BORA kookveldafzuiging. Deze voert alle geuren en dampen van het koken direct uit de pan af. ✓ Bestel ons gratis magazine.

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!

Het principe van BORA

Met BORA kookveldafzuiging worden al jouw dampen en geuren van het koken direct afgevoerd. Deze innovatieve afzuiging voert de dampen en geuren namelijk direct af waar ze ontstaan: aan het kookveld van BORA. 

De afzuiging is hierdoor heel efficiënt en daarnaast kun je de kookplaat met afzuiging inrichten zoals jij wilt. In ieder geval heb je geen afzuigkap meer nodig, die boven de kookplaat wordt geïnstalleerd. Zo kun je het koken en de architectuur van jouw keuken een eigentijdse dimensie geven!

Haal meer uit jouw apparatuur

Bora downdraft

BORA geeft jou meer vrijheid

In 2006 ontwikkelt Willi Bruckbauer zijn allereerste BORA kookveldafzuigsysteem. Volgens hem waren namelijk de afzuigkappen die boven de kookplaat worden geïnstalleerd niet praktisch en efficiënt. Daarom bedacht hij een afzuigsysteem dat geïnstalleerd is aan het kookveld. Hierdoor krijg je meer vrijheid, want je bent niet gebonden aan een kookplaat waar een afzuigkap boven geplaatst moet worden.

Denk bijvoorbeeld aan een kookveld op een mooi kookeiland in jouw keuken, waarbij de ruimte erboven helemaal open blijft. Jouw keuken behoudt hierdoor zijn ruimtelijkheid. Plaats jouw kookveld in jouw keuken waar jij maar wilt!

Op 16 juni 2016 werd het merk BORA door de Raad voor Vormgeving bekroond met de German Brand Award 2016 voor zijn succesvolle merkmanagement.

De jury vond dat het merk BORA zich onderscheidt door zijn sterke visie van „het einde van de afzuigkap“ en de daarmee gezorgd heeft voor een revolutie in de leefkeuken. 

AEG Kookplaat

Waarom BORA?

Als het gaat om kookveldafzuigsystemen, dan geniet jij bij BORA van een aantal voordelen.

Als eerste zijn de afzuigsystemen van BORA makkelijk schoon te houden. De onderdelen van het afzuigsysteem kun je namelijk eenvoudig demonteren en in de vaatwasser leggen.

Ook zijn deze afzuigsystemen stil. Hierdoor kun je het gesprek in de keuken gewoon voortzetten zonder dat jij harder moet gaan praten of dat je jouw gesprekspartner niet meer goed kunt verstaan. Om jou een idee te geven: de kookveldafzuiging van BORA maakt op de hoogste stand nog minder geluid dan het bakken van bijvoorbeeld een speklap!

Tot slot is het ook heel effectief, want alle afzuigsystemen behalen een Cleanrate van 100% en hebben dus een uitstekend reinigend vermogen!

Voor BORA naar Keuken Kampioen

Bezoek de showroom

Benieuwd naar hoe de kookveldafzuigsystemen van BORA eruit zien en werken? 

Bezoek één van onze showrooms, daar word je geholpen door deskundige adviseurs die jou alles vertellen over het merk BORA en de verschillende keukenapparaten. Bij Keuken Kampioen koop je alle apparatuur voor de laagste internetprijs. 

Meer over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb jij de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij je graag ons magazine in. In dit magazine kun je alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

Ontdek ons gratis magazine

Op jouw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf jouw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat je verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten

Liever zelf uitproberen?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie