Oven en magnetrons

De oven of magnetron worden misschien wel het meest gebruikt in jouw keuken. Keuken Kampioen levert dan ook alleen ovens en magnetrons van de hoogste kwaliteit, met de beste prijs!

Bakken en braden

Manier van koken

Er is altijd wel een oven of magnetron die past bij jouw wensen, stijl en budget! Wil jij vooral snel gerechten opwarmen? Dan is een combi magnetron precies wat jij nodig hebt. Of bent jij een uitgebreide kok van bijvoorbeeld ovenschotels of taarten en cakes? Dan is een (stoom)oven ideaal. 

Functies

Let bij de aanschaf van een oven of magnetron op een aantal extra functies en mogelijkheden die het bakken en verwarmen met een oven en/of magnetron eenvoudiger maken. Vraag naar mogelijke functies zoals handige voorgeprogrammeerde functies, zelfreiniging, extra snelle voorverwarming en speciale kinderbeveiliging.

Laagste internetprijs

Bekijk onze uitgebreide collectie ovens en magnetrons op onze site of bezoek een Keuken Kampioen showroom bij jou in de buurt. Onze adviseurs helpen jou bij de juiste keuze voor de laagste internetprijs!

Verschillende soorten ovens en magnetrons

Bosch combimagnetron

Combimagnetron: Het beste van 2 werelden

In een combimagnetron worden functies van een oven en magnetron gecombineerd. Zo kun je eenvoudig maaltijden en ingrediënten ontdooien, opwarmen en bereiden in één apparaat. Een combimagnetron voor de laagste internetprijs koop jij bij Keuken Kampioen, waar de adviseur jij kan informeren en adviseren over diverse functies in een combimagnetron. 

Oven

Ovens: Voor de beste koks ter wereld

Bij bakken en braden is een oven onmisbaar. De lekkerste ovenschotels, braadgerechten,maar ook cakes en taarten komen eruit. Een oven heeft diverse warmte standen voor het beste resultaat. Een oven kopen die bij jouw wensen past, doe je bij Keuken Kampioen. Naast kampioen in keukens, zijn wij namelijk ook kampioen in ovens.

Fornuis oven

Fornuizen: Het oog wil ook wat

Ben jij op zoek naar een fornuis? Bij Keuken Kampioen ben je hiervoor aan het juiste adres. Een fornuis is een essentieel onderdeel in jouw keuken en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Een losstaand gasfornuis is bovendien een ware eyecatcher in iedere keuken!

Samsung solo magnetron

Magnetrons: Snel, sneller snelst!

In een magnetron warmt u eenvoudig en snel gerechten op. Ook ideaal voor het snel ontdooien van producten. Een magnetron koop je bij Keuken Kampioen, waar jij een ruimassortiment magnetrons vindt.

Meer weten over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heb je de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om jou zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij jou past, bieden wij jou graag ons magazine in. In dit magazine kun jij alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet je alleen wel langskomen in één van onze showrooms.