Ovens en Magnetrons - Keuken Kampioen
Ovens-magnetrons

Oven en magnetrons

De oven of magnetron worden misschien wel het meest gebruikt in uw keuken. Keuken Kampioen levert dan ook alleen ovens en magnetrons van de hoogste kwaliteit, met de beste prijs!

Apparaat nodig? Kom naar de showroom voor het beste advies & de laagste prijs!

Bakken en braden

Manier van koken

Er is altijd wel een oven of magnetron die past bij uw wensen, stijl en budget! Wilt u vooral snel gerechten opwarmen? Dan is een combi magnetron precies wat u nodig heeft. Of bent u een uitgebreide kok van bijvoorbeeld ovenschotels of taarten en cakes? Dan is een (stoom)oven ideaal. 

Functies

Let bij de aanschaf van een oven of magnetron op een aantal extra functies en mogelijkheden die het bakken en verwarmen met een oven en/of magnetron eenvoudiger maken. Vraag naar mogelijke functies zoals handige voorgeprogrammeerde functies, zelfreiniging, extra snelle voorverwarming en speciale kinderbeveiliging.

Laagste internetprijs

Bekijk onze uitgebreide collectie ovens en magnetrons op onze site of bezoek een Keuken Kampioen showroom bij u in de buurt. Onze adviseurs helpen u bij de juiste keuze voor de laagste internetprijs!

Verschillende soorten ovens en magnetrons

Bosch combimagnetron

Combimagnetron: Het beste van 2 werelden

In een combimagnetron worden functies van een oven en magnetron gecombineerd. Zo kunt u eenvoudig maaltijden en ingrediënten ontdooien, opwarmen en bereiden in één apparaat. Een combimagnetron voor de laagste internetprijs koopt u bij Keuken Kampioen, waar de adviseur u kan informeren en adviseren over diverse functies in een combimagnetron. 

Oven

Ovens: Voor de beste koks ter wereld

Bij bakken en braden is een oven onmisbaar. De lekkerste ovenschotels, braadgerechten,maar ook cakes en taarten komen eruit. Een oven heeft diverse warmte standen voor het beste resultaat. Een oven kopen die bij uw wensen past, doet u bij Keuken Kampioen. Naast kampioen in keukens, zijn wij namelijk ook kampioen in ovens.

Fornuis oven

Fornuizen: Het oog wil ook wat

Bent u op zoek naar een fornuis? Bij Keuken Kampioen bent u hiervoor aan het juiste adres. Een fornuis is een essentieel onderdeel in uw keuken en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Een losstaand gasfornuis is bovendien een ware eyecatcher in iedere keuken!

Samsung solo magnetron

Magnetrons: Snel, sneller snelst!

In een magnetron warmt u eenvoudig en snel gerechten op. Ook ideaal voor het snel ontdooien van producten. Een magnetron koopt u bij Keuken Kampioen, waar u een ruimassortiment magnetrons vindt.

Beste service & Laagste internetprijs

Heeft u een mooi apparaat nodig voor in uw (nieuwe) keuken? Zoek niet verder maar kom naar een Keuken Kampioen showroom in de buurt

  • We zoeken samen het beste apparaat
  • U betaalt altijd de laagste internetprijs

 

Vergelijk apparatuur

Meer weten over onze keukenapparaten?

Bij Keuken Kampioen heeft u de keuze uit vele apparaten van vele merken. Om u zo goed mogelijk te adviseren welk apparaat of merk bij u past, bieden wij u graag ons magazine in. In dit magazine kunt u alles vinden over onze apparaten en keukens. Ook het testen van onze apparatuur is mogelijk. Daarvoor moet u alleen wel langskomen in één van onze showrooms.

KKN Magazine

Ontdek ons gratis magazine

Op uw gemak bladeren door onze keukencollectie en apparaten vanaf uw bank, of op bed? Vraag het gratis keukenmagazine aan en laat u verrassen.

  • Een compleet overzicht van onze merken
  • Alles over onze keukenapparaten

Apparaten van dichtbij bekijken?

Om er zeker van te zijn dat u het juiste apparaat vindt, nodigen wij u uit onze apparaten uit te proberen. Ervaar nu zelf het gemak!

  • Beleef onze apparaten van dichtbij
  • Onze adviseur voorzien uw van alle informatie
Terug
Sluiten